Kanal Z ekranlarında her hafta Ercanla Objektif Programı’nda ilimizin önemli siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini konuk olarak ağırlıyorum. Bu hafta ki konuğum ise Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım’dı. Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım ile ülkemizi ve Zonguldak’ımızı yakından ilgilendiren gelişmeleri ele aldık. Taner yıldırım, Afrin operasyonuna geniş bir yer ayırdı. Ülkemizin bekası için terör ittifakına karşı gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonunun önemine değinerek yapılması gereken bir operasyondu dedi.

 

MİLLETVEKİLERİ ZONGULDAK’TA OFİS AÇSINLAR

Ayrıca Zonguldak için müthiş önerilerde bulundu.

Mesela dedi ki iktidarı muhalefeti fark etmez hepsi için konuştu, “Neden Zonguldak milletvekillerinin Zonguldak’ta bir ofisi yok. Neden ofis açmıyorlar, neden misafir gibi gelip gidiyorlar” dedi.

Gerçekten de çok doğru

Bu zamana kadar kimseni aklına gelmeyen bir öneri bu.

Sanıyorum bu öneriyi Milletvekillerimiz dikkate alacaktır.

 

LAVVUAR ALANINA FUAR MERKEZİ

BBP İl Başkanı Taner yıldırım, lavvuar alanında bir uluslararası fuarcılık merkezi, ticaret merkezi yapılması önerisinde bulundu.

Gerçekten buda çok mantıklı bir proje.

Başbakan Binali Yıldırm Zonguldak’ta AK Partisi kongresinde yaptığı konuşmada, TTK’nı atıl vaziyetteki alanlarını hizmet için tahsis edilmesini önünün açıldığını söylemişti.

 

MERKEZ ATÖLYESİ SAVUNMA SANAYİNDE DEĞERLENDİRİLSİN

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait olan ve bir zamanlar demirden adam yapılır denilen Merkez Atölyesi şimdilerde eski veriminden uzak görünüyor.

BBP İl Başkanı Taner yıldırım Merkez Atölyesinin savunma sanayinde değerlendirilmesi gerektiğini, savunma sanayisi için üretilen bir silahın ya da bir aracın en azından bir parçasını Zonguldak merkez Atölyesi’nde üretilebileceğini söyledi.

HAYVANCILIK ÇOK GELİŞİR

BBP İl başkanı Taner yıldırım7ın önerileri saymakla bitmiyor.

Devrek ile Bartın arasında bulunan oldukça geniş mera sahalarının hayvancılık için oldukça elverişli olduğunu belirterek, “Yılın 12 ayı yemyeşil olan Zonguldak doğasının imkanları kullanılsın. Hayvancılık konusunda Zonguldak lider olabilir^dedi.

 

BALIK ÇİFTLİĞİ

BBP İl Başkanı Taner Yıldırım’ın Zonguldak projeleri gerçekten de mükemmel.

Alın size bir başka proje daha

Türkiye’nin denizle sınırı bulunan bir çok illerinde bulunan balık çiftçiklerine dikkat çeken Taner yıldırım, Zonguldak’ta da bir balık çiftliğinin kurulabileceğini ve bunu önünden bir engel olmadığın kaydetti.

 

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, TTK, Filyos Projesi, Özel sektör madencilik, kültür, spor, siyaset konularında 2 saat süren son derece akıcı ve verimli geç en bir program oldu.

Yıldırım7ın önerilerini Zonguldak’ın yerel ve genel iktidar temsilcileri tarafından dikkate alınması gerekiyor. Çünkü söyledikleri kendisi için değil Zonguldak için önemli şeyler.

Zonguldak’ın gelişip kalkınması için ortaya konulan projeler.

 

**

KANAL Z’Yİ İZLEMEK ARTIK DAHA KOLAY

Kanal Z’yi izlemek artık daha kolay

Haber, Program, siyaset. Spor, kültür ve magazin…

Kısacası her şey bu kanada

Sayısal kablo TV platformu

132.kanal sıra numarasında bulunan Kanal Z, 24 Ocak 2018 tarihinden itibaren sayısal kablo TV Platformu

Teledünya 889.kanaldan izlenecektir

 

**

GÜNÜN SÖZÜ: 

Ben size “Olur” dedim mi demedim,  ben size “Olmaz” dedim mi demedim.

Peki ne dedim ben,  hiçbir şey demedim (Süleyman Demirel)