Karadeniz Ereğli 1. Amatör Lig’in ilk yarısını namağlup lider tamamlayan Zonguldak Ereğli Spor (ZES) yönetim ve futbolcular ile toplantı yaparak bir araya geldi. 
Kulübün yeni ofisinde gerçekleştirilen toplantıda 2. yarı için transfer politikası ve hedefler masaya yatırıldı. 
Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Başkanı Kaan Kocaman, Başkan Yardımcısı Uğur Kocaman ve Genel Kaptan Serkan Paşa Dilaver’in katıldığı toplantıda Teknik Sorumlu Gürkan Eren ve futbolcular hedeflerini ve taleplerini dile getirdi.  
Kulüp Başkanı Kaan Kocaman “oyuncularımızın ve hocamızın her zaman yanındayız. Biz şu anda bulunmuş olduğumuz duruma emek vererek, gayret göstererek ve her şeyden önce sahada futbolumuzu sergileyerek geldik. Takım olarak hiçbir zaman ne rakibe ne de hakemlere saygısızlık yapmadık. Elbette zaman zaman saha içerisinde haksızlığa uğradığımız durumlar oldu. Ama bahanelerin arkasına sığınmadık. Allah’ın izniyle bu sene Zonguldak Ereğli Spor olarak Süper Amatör Lig’de olacağımıza inanıyoruz” dedi. 
Zonguldak Ereğli Spor Teknik Sorumlusu Gürkan Eren ise “ben yönetim kuruluna her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum. Ellerinden geldiğince bir dediğimizi iki etmiyorlar. Ayrıca futbolcularıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saha içerisindeki mücadelelerin yanında tarafımızca verilen direktiflere anında reaksiyon göstermeleri başarının en büyük faktörlerinden biridir. Biz gerçekten Zonguldak Ereğli Spor olarak kocaman bir aileyiz. İyi ki buradayım ve iyi ki bu takımın bir parçasıyım” dedi.

Kaynak: Ercan Aygün