Zonguldak 1. Amatör Lig Çaycuma grubunda Perşembe Belediyespor ile Kayıkçılar Gençlerbirliğispor takımlar arasında oynanan maç çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalmıştı.
Maçın Kadın hakemi Buğçe Taşçıoğlu'na Kayıkçılar Gençlerbirliğispor'lu oyuncular tarafından fiili saldırıda bulunulmuştur.
kayıkçılar Gençlerbirliği Spor yönetimi yazılı bir açıklama yaparak olaylara karışan 4 futbolcunun kulüple ilişkilerinin kesildiğini ve süresiz kadro dışı bırakıldığını duyurdu.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"25.02.2024 Pazar Günü oynanan Perşembe Belediyespor-Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor futbol müsabakasında yaşanan olaylar ile ilgili olarak Yönetim Kurulumuz olağanüstü toplanmış ve yaşanan olaylar neticesinde kulübümüz oyuncularından Ali Koçaklı, Sefa Ballı, Yusuf Enes Yürük ve Tuncay Karabel'in süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.
Kayıkçılar Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak öncelikle maçın orta hakemi Sayın Buğçe Taşçıoğlu başta olmak üzere hakem camiasından, spor camiasından ve tüm spor severlerden özür dileriz.
45 yıllık kulübümüz tarihinde daha önce böyle bir olay yaşanmamıştır. Fair-Play dışı olayları tasvip etmediğimizi ve yapılan bireysel eylemin camiamıza mal edilmemesini belirtmek isteriz."
 

Muhabir: Ercan Aygün