Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turan. "Zonguldak'ta biz iddialı bir partiyiz. Yerel seçimlerde gerçekten sürpriz ve iddialı adaylarımız olacak." dedi.

Aday adaylarıyla görüşme yaptıklarını ve tüm belediyelerde güçlü, sevilen isimlerle yola çıkacaklarını belirten İl Başkanı Oğuzhan Turhan, "Hiç kimse Zafer Partisi'ni yok saymasın" diyerek şunları kaydetti:

"Zafer Partisi olarak biz bu pazar  günü il yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdik. Ve hızlı bir şekilde yerel seçimlerle ilgili aday adaylarıyla  görüşmelerimize başladık. Teşkilatlanma çalışmalarına da başladık. Mahalli idarelerden sorumlu il başkan yardımcımız Sayın Ersin Tekinbaş'la birlikte koordineli şekilde hareket ederek ilimizdeki tüm ilçe ve belbelediyelerimize aday çıkaracakmış gibi hazırlığımızı sürdürüyoruz. Bildiğiniz üzere seçimlere daha vakit var ve seçim startı daha verilmedi. Ama biz Şimdiden bütün seçim bölgelerinde görüşmelere başladık. 
Şu an genel başkanımızın talimatıyla biz aday çıkaracakmış gibi hazırlanıyoruz görüşmeler var. Özellikle de ilçelerimiz odaklı görüşmelerimiz güçlü adaylarla görüşmelerimiz sürüyor.  Sürpriz tanınan kamuoyunun yakından tanıdığı isimler bunlar.. Bölgelerinde tanınan ve sevilen insanlar.

Zafer Partisi olarak biz de varız ve kimse Zafer Partisi'ni yok saymasın. Bunu genel seçimlerde gördük. Haklılığımız ortaya çıktı. Türkiye'nin en büyük sorunu olan geçici sığınmacıların Ülkelerine geri dönmesi noktasında ısrarlı ve tutarlı politikalarımızın karşılığını ne kadar haklı olduğunu Türk milleti gördü. Zafer Partisi'nin  tutarlı siyasetinin de farkına vardı. 

Her seçimin kendi dinamikleri vardır. Yerel seçiminde, kendi dinamikleri vardır. Zonguldak'ta biz iddialı bir partiyiz. Adaylarımız da gerçekten iddialı adaylar olacak.  Kimse Zafer Partisi'ni yok saymasın. Adaylarımız gerçekten iddialı ve güçlü adaylar olacaktır. Her seçimin kendi dinamikleri vardır. Yerel seçimin kendi dinamikleri vardır. Biz bu doğrultuda Görüşmelerimizi yapıyoruz. Tüm ilçelerde güçlü, sevilen isimlerle yola gideceğiz"
 

Kaynak: Ercan Demir