Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi’nde yaşayan, Zonguldak Belediyesi’nde 15 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan 57 yaşındaki Abdurrahman Yılmaz bir kez daha örnek davranışta bulundu.
Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine burs veren, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan Abdurrahman Yılmaz 2023-2024 eğitim-öğretim yılında ise bir öğrencinin 1 yıl boyunca kırtasiye ihtiyacını karşıladı.
Bugün öğrencinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan gönlü zengin işçi Abdurrahman Yılmaz bütün yıl boyunca aynı öğrencinin tüm eğitim masraflarını da karşılayacağını açıkladı.
ÖĞRETMEN BİR-SEN DEMİRBAĞ’DAN TEŞEKKÜR GELDİ
Öğretmen Birsen Demirbağ, Abdurrahman Yılmaz’a yaptığı örnek davranıştan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Zonguldak Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan APO lakaplı bir hayırsever kardeşimiz bir öğrencimizin tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. Hem Apo hem de çocuklarımız sevinçli ve duygulu anlar yaşadı. Apo Amcamız bu çocuğumuzun yıl boyunca tüm ihtiyaçlarını karşılamak için birde hesap açtı. GÖNLÜ ZENGİN APO Amcamıza teşekkür ederiz.”

Kaynak: Ender Yüksel