İlimizde meydana gelen sel felaketinin Zonguldak Havaalanı'nı da etkilemesi nedeniyle iptal edilen Zonguldak-Düsseldorf seferi bugün de gerçekleşmedi, ZONHAV Müdür Yardımcısı Recep Kahya'nın havaalanının trafiğe açıldığı yönündeki açıklamasına istinaden havalanına gelen gurbetçiler, saatlerce boşuna uçak gelmesini bekledi.

Uçak seferlerinin ikinci kez iptal edildiğine dair bilgi verilmeyince Almanya'ya gitmek üzere havaalanına gelen vatandaşlar, saatler sonra uçak seferinin yeniden iptal edildiğini öğrenince ZONHAV Müdürlüğü'ne tepki gösterdi.

Uçak seferinin iptal edildiğini, kendi araştırmaları sonucu öğrenen gurbetçi vatandaşlarımız, " Böyle gayri ciddi yöneticilik olmaz. Uçak seferinin ikinci kez iptal edildiğine ilişkin bilgi verilmediği için Almanya'ya gitmek üzere havaalanına geldik. Saatlerce beklediğimiz halde hiçbir bilgi verilmedi. Kendi araştırmalarımızla uçak seferinin ikinci kez iptal edildiğini öğrendik. Zahmet edip iki satır açıklama yapmamışlar. Halen de bir açıklama yapılmadı, bu ne biçim yönetim anlayışı?" şeklinde konuştular.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz