TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, büyük tehlike içinde. Kırmızı Lacivert ekip 30 Kasım'a kadar borçları yatırmazsa 3 puanı silinecek.

Zonguldak Kömürspor, bir büyük tehlike ile daha karşı karşıya bulunuyor.
Ulusal Lisans alması için Türkiye Futbol Federasyonu'na  olan borcu ödemesi gereken Zonguldak Kömürspor’un 2 gün içinde bu sorunu halletmesi gerekiyor.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, milletvekilleri ve şehrin ileri gelenlerinin bu sorunun çözmesi için bir an önce harekete geçmesi gerekiyor.
Yönetim Kurulu sıkıntıyı çözmek için büyük uğraş verirken Zonguldak için herkesin destek vermesi  bekleniyor.
SON 48 SAAT!
TFF Ulusal Lisans Kurulu 30 Kasım Perşembe günü toplanacak. Zonguldak Kömürspor'un tarihe kadar parayı bulup yatırması gerekiyor. Zonguldak Kömürspor bu borcunu  yatıramazsa 3 puanı silme tehlikesi ile karşı karşıya.
Yönetim kurulu bu sıkıntıyı çözmek için yoğun bir uğraş verirken şehrin bu çabaya duyarsız kalmaması gerekiyor. 2 gün içinde bu para temin edilip  yatırılamazsa 3 puan silinecek.
Kulüp olarak da sıkıntılı günler geçiren Zonguldak Kömürspor, büyük bir kaosla karşı karşıya kalacak.
Zonguldak Kömürspor’un 3 puanı silinmesi durumunda bu şehrin alnına kara bir leke olarak sürülecek.
Şimdi de Zonguldak Kömürspor için birlik zamanı. Tüm şehrin Zonguldak’ın tek profesyonel futbol takımına destek olması bekleniyor.

Kaynak: Ercan Aygün