TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor,  kendi sahasında orta sıralarda yer alan HES İlaç Afyonspor'u konuk edecek.
Kümede kalma yolunda şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Zonguldak Kömürspor, bu müsabakadan mutlak 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor.

Geçen hafta deplasmanda Esenler Erok karşısında 6-2 gibi ağır bir yenilgi alan kırmızı lacivertliler bu mağlubiyeti telafi etmek ve taraftarlarının gönlünü almak istiyor. 
ZONGULDAK- AFYON MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?
Zonguldak Kömürspor ile HES İlaç Afyonspor arasındaki karşılaşma 31 Ocak Çarşamba (Bugün) saat 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak.
Müsabakayı  Tekirdağ Bölgesi Hakemi
Levent Buğra Vartemel yönetecek.
Maça gidemeyecek olan her iki takım taraftarları karşılaşmanın canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu. 
MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
31 Ocak  2024 Çarsamba günü saat 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor- HES İlaç Afyonspor müsabakasının canlı olarak  hangi kanalda yayınlanacağı çok sorulan sorular  arasında bulunuyor.
İŞTE O SORUNUN CEVABI
Beyaz grupta 12 puanla 17. sırada bulunan Zonguldak Kömürspor ile 29 puanla 9. basamakta yer alan
HES İlaç Afyonspor  takımlar arasındaki müsabaka 31 Ocak Çarşamba günü Saat 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak. 
Karşılaşma 2. ve 3. lig maçlarının yayın hakkını alan FİLBOX dijital platformu  ekranlarından saat 14.00'den itibaren   canlı olarak yayınlanacak.
 

Kaynak: Ercan Aygün