TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, orta sıralarda yer alan Nazilli Belediyespor  ile karşılaşacak.

Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Zonguldak Kömürspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Geçen hafta  deplasmanda Ankaraspor'a 1-0 yenilerek kümede kalma yolunda yara alan Zonguldak Kömürspor, 6 Mart Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Nazilli Belediyespor müsabakası kazanarak telafi etmek istiyor.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR -NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇI ZAMAN NEREDE SAAT KAÇTA  OYNANACAK?
Zonguldak Kömürspor   ile  Nazilli Belediyespor arasındaki karşılaşma 6 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakayı  Gaziantep Bölgesi hakemi Erdem Demirtaş yönetecek.
Bu müsabaka öncesi  19 puanı olan Zonguldak Kömürspor 17. sırada yer alırken, 33 puanlı Nazilli Belediyespor ise 11. basamakta bulunuyor.

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK ? İŞTE O SORUNUN CEVABI

Zonguldak Kömürspor ve Nazilli Belediye Spor taraftarları maçı nereden izleyeceklerini merak ediyorlar.
Sosyal medya arama motorlarına "Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor maçını canlı izle", "Zonguldak Kömürspor- Nazilli Belediyespor maçı hangi kanalda yayınlanacak?", "Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor maçı canlı yayınlanacak mı?" gibi soruların cevabını bulmaya çalışıyor.

İŞTE O SORUNUN CEVABI
Bugün saat 14.00'te Kaleelmas Kemal Köksal stadyumu'nda oynanacak olan  Zonguldak Kömürspor -Nazilli Belediyespor müsabakasının canlı olarak  hangi kanalda yayınlanacağı çok sorulan sorular  arasında bulunuyor.

Bugün 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma herhangi bir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün