TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 6. haftasında zorlu rakibi Vanspor'a konuk oldu. 
Maçın ilk dakikasından itibaren güçlü rakibi karşısında dirayetli ve etkili futbol sergileyen Zonguldak Kömürspor, saha içinde rakibi ile bir pozisyonda dahi tartışmadan futbol ortaya koydu. Güzel futboluyla göz dolduran ancak istediği sonucu alamayan Zongulda Kömürspor, maçın son uzatma dakikasında yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'UN FUTBOLU TÜYLERİNİ DİKEN DİKEN ETTİ!
Vanspor taraftarı, maçı canlı olarak yayınlayan televizyon kuruluşunun spikeri , Vansporlu futbolcular ve yönetimi dahil Zonguldak Kömürspor'un futbolu karşısında adeta karamsarlığa büründü. Son dakikaya kadar gol bulamayan ve Elmas'ın defansını aşamayan Vanspor,  attıkları golün ardından adeta zafer sarhoşuna döndü. 
FATİH BEKTAŞ VE YÜKSEL EGEMEN YAYLI'YA KÜFÜRLÜ VE YUMRUKLU SALDIRI!
90+6'da gelen golü hemen ardından Zonguldak Kömürspor'un kalecisi  Yüksel Egemen Yaylı'ya saha kenarında ısınan Vansporlu futbolcular küfür ederek Egemen'in üstüne yürüdü.  Çıkan tartışmada araya giren Hakan Çevik, Vansporlu futbolcuları usulünce uzaklaştırarak adeta "abilik" örneği sergiledi. Bir daha Yüksel Egemen Yaylı'ya yanaşamayan Vansporlu futbolcular soluğu yedek kulübesinde aldı. 
Yedek kulübesinde Vanspor'un teknik heyetinin de çirkin hakaretleri  Fatih Bektaş'ı hedef aldı. Bektaş'ın da üzerine hızla yürüyen teknik heyetinin ardına yedek kulübesine sığınan futbolcular da  eklendi.  Fatih Bektaş'ı  tişörtünden ve boğazından tutan Vanspor heyetinin cezasını sadece yardımcı antrenörleri kırmızı kartla çekti. 

TFF'NİN KARARI MERAKLA BEKLENİYOR
Sahada yaşanan  çirkin saldırı, Zonguldak Kömürspor taraftarları ve maçı  takip eden diğer seyirciler tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Sahada yaşanan bu çirkin saldırıyı Türkiye Futbol Federasyonu nasıl değerlendireceği merak ediliyor...

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz