TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.
Zorlu maç öncesinde 12 puanlı Bursaspor 14 sırada, 9 puanı bulunan Zonguldak Kömürspor ise 16 basamakta yer alıyor.
Ligde daha önce oynadığı maçlarda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakipleri arasında  yer alan Altınordu ve ve Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetleri karşılaşmalarını kaybeden Zonguldak Kömürspor aynı hataya Bursaspor maçında düşmek istemiyor.
Teknik Patron Şenol Demir alt sıralardan kurtulma mücadelesinde rakipleri olan takımlara karşı galibiyet alamadıklarını belirterek Altınordu ve Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler maçlarını futbolcularına hatırlattı ve uyarılarda bulundu. Demir' Hafta sonunda Bursaspor ile zorlu bir maça çıkacağız. rakibimiz de bizim gibi alt sıralardan uzaklaşmak isteyen bir takım. Aramızda 3 puan fark var. Eğer kazanırsak eşitleyeceğiz. Daha önce yine alt sıralarda yer alan ve küme düşme mücadelesinde rakibimiz olan Altınordu ve Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetleri maçlarını kaybederek avantaj yitirmiştik.
Aynı hatayı Bursa maçında yapmak istemiyoruz. Zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacağız"
 

Kaynak: Ercan Aygün