TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor'un şanlı taraftarı Genç Zonguldaklılar çatısı altında güç birliği yaparak yeni sezonda takıma tam destek verecek.

1995 yılında kurulan Genç Zonguldaklılar taraftar gurubu son yıllarda bölünmüştü.

Tribün Liderleri Miraç Balcı ve Taner Aslantürk yeni sezonda tüm taraftar grupları ile birleşerek Genç Zonguldaklılar grubunu yeniden canlandıracaklarını ve takıma destek vereceklerini açıkladılar.

Tribün liderleri Miraç Balcı ve  Taner Aslantürk, yaptıkları basın açıklaması ile  taraftarlara çağrıda bulundular.

Merkez ve ilçelerdeki grupları tekrar bir araya getireceklerini belirttiler.

GENÇ ZONGULDAKLILAR RUHUNU CANLANDIRACAĞIZ

Tribün Lideri Taner Aslantürk, şunları söyledi; Genç Zonguldaklılar grubu bizim ilk göz ağrımız. Yeni sezonda grubu tekrar canlandıracağız.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir ile görüştük. Bize destek olacağını söyledi. Amacımız asla ayrıştırıcılık değil. Genç Zonguldaklılar olarak Zonguldak Kömürspor’un menfaatleri doğrultusunda tribünde birleştirici ve bütünleştirici rol üstleneceğiz. Kapımız herkese açık. Merkez ve ilçelerdeki arkadaşlarımızla kapalı sol tribünde toplanacağız.  Burada asil olan Zonguldak Kömürspor’dur. Zonguldak Kömürspor’un başarısıdır.”

HER ŞEY ZONGULDAKSPOR İÇİN

Kimseye kırgın olmadıklarını ve tek amaçlarının Zonguldak Kömürspor’a destek olmak olduğunu belirten Miraç Balcı, tüm taraftarlara çağrıda bulunarak şöyle konuştu” Kimseye bir kırgınlığımız yok. Tribündeki diğer arkadaşlarımız bizim kardeşimiz. Yolda gördüğümüzde hepsine selam verdiğimiz arkadaşlar. Bizim gayemiz coşkulu bir tribün oluşturup takımın motivasyonunu artırmak. Kavgadan, gürültüden, küfürden uzak, sadece takımı destekleyen bir grup olacağız. Bu doğrultuda yeni sezonun tüm Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon olacağını umut ediyoruz. Takımımız her daim yanındayız. Genç Zonguldaklılar pankartı arkasında toplanarak takıma destek vereceğiz” dedi

Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz