Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsleri'nde şoför olarak gören yapan bir personel, Çarşı - Esas 67 AVM hattında yolcuyla birbirine girdi. 

Edinilen bilgiye göre olay, Çarşı-Esas 67 AVM hattında çalışan Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsü'nde meydana geldi. Araca bindiği andan itibaren yaklaşık 25 dakika bekleyen yolcu, otobüs şoförüne "Araç ne zaman kalkacak?" diye sorunca asabi tavırlar sergileyen şoför "Ben ne zaman istersem o zaman kalkacak, beni istediğin yere şikayet et" diye cevap vererek yolcuyu tersledi. Şoförün tutumsuz ve asabi hareketlerinin devam etmesi üzerine diğer yolcular da şoföre tepki gösterdi. Asabi tavırlarını yol boyu sürdüren ve yolculara çifte standart uyguladığı iddia edilen şoför, araç merkezine ulaştığında yolcuların indiği esnada AVM duraklarında tartıştığı yolcuyu çağırarak üzerine yürüdü. Asabi şoförün bu tutumuna karşı diğer yolcularda tepki verdi. 

ÜCRETİNİ ÖDEYEN YOLCUYU KALDIRMAK İSTEDİ

Asabi şoför, aynı otobüse binen bir kadının yanındaki çocuğunun ücretini ödemesine rağmen araba dolu olunca çocuğun kaldırılmasını istedi. Yolcuların bu duruma da tepki göstermesi üzerine şoförün istediği olmadı. 

"ARABAYI TIKA BASA DOLDURUYOR"

Yetkililere aynı şoför hakkında onlarca kez şikayet yağdıran yolcular, aynı şoförün Esas 67 AVM hattında her seferinde arabayı tıka basa doldurduğunu da belirtti. Şoförün bu tutumundan rahatsız olan yolcular, "Diğer şoförler bu kadar naif davranırken, yüzlerinden tebessüm eksik olmazken bu şoförün asabiliğinin sebebi nedir? Arabayı tıka basa dolduruyor, yolcuları aşağılayıcı hareketler sergiliyor." diyerek tepkilerini gösterdi, yetkilileri göreve davet etti. 

Kaynak: Haber Merkezi