Zonguldak PTT Başmüdürü Muhammet Çatalcam Trabzon atandı. Cuma günü ilişiğini kesecek olan Çatalcam yeni görevine önümüzdeki Salı günü  başlayacak.

PTT Baş Müdürü Muhammet Çatalcam, Zonguldak'ta ki görevini artık bundan sonra Trabzon'da sürdüreceğini belirterek, Zonguldak'a veda ettiğini söyledi.

Trabzon'da da  arkadaşlarımızın vermiş olduğu hizmetin üzerine bir tuğla daha koyabilir miyiz çabası içerisinde olacağını söyleyen Muhammet Çatalcam şunları söyledi:

"2023 4 Ağustos'ta başlamış olduğumuz  görevimiz yarın itibariyle Zonguldak'ta sona erecek. Salı günü de Trabzon'da yeni görevimize başlamış olacağız. Zonguldak'ta 1 sene içerisinde ekip arkadaşlarımızla beraber güzel şeyler yapmaya çalıştık. Zonguldak halkına en kaliteli en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bundan sonra da  Trabzon halkına en iyi hizmeti vermek için çaba içerisinde olacağız. Bu süreç içerisinde kırdığımız arkadaşlarımız varsa hepsinden helallik istiyoruz. Bizim hakkımız hepsine helal olsun. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. 

Ekip arkadaşlarımızla beraber Zonguldak'ta iyi şeyler yaptık. Zonguldak'a üst sıralamada ekip arkadaşlarımızla beraber geçirmeye çalıştık. Ve bunda da başarılı olduk diye düşünüyorum ama takdir tabii ki büyüklerimizin olacak bu konuda.  Trabzon'da da bugüne kadar arkadaşlarımız en iyi hizmeti vermişler. Biz Trabzon'da da arkadaşlarımızın vermiş olduğu hizmetin üzerine bir tuğla daha koyabilir miyiz çabası içerisinde olacağız. İnşallah orada da iyi şeyler yapmayı planlıyoruz"
 

Kaynak: Ercan Demir