TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta 17. Hafta maçları oynandı. Deplasmanda Uşakspor’u 3-2 yenen Zonguldak Kömürspor, haftayı 3 puanla kapattı. Kırmızı Lacivertli ekip bu sonuçtan sonra deplasmanda üçüncü galibiyetini  aldı. Puanını 27’ye çıkartan Zonguldak Kömrüspor, Play-Off iddiasını sürdürdü.
Son oynadığı Uşakspor maçını  Mümin, Embiya ve Ercüment’in golleri ile kazanan  Kırmızı-Lacivertli ekipte  moraller yerine geldi.
Maçın özellikle ikinci yarısında daha iyi oynayan futbolcular aldıkları bu deplasman galibiyeti ile  rakiplerine göz dağı verdi. Oyuncularını kutlayan Teknik Patron Şenol Demir şu ifadelere  yer verdi”  Deplasmanda alt sıralardan uzaklaşma hesapları yapan Uşakspor ile çok zorlu bir maç oynadık. İlk yarının son bölümünde bize göre biraz ağır bir karar sonrası penaltıdan yediğimiz golle 1-0 geriye düştük. İkinci yarıya  2 değişiklik yaparak başladık. Oyunun kontrolünü elimize geçirdik. Peş peşe bulduğumuz gollerle 3-2 kazanmasını bildik. Sakatlıktan yeni çıkan Embiya ve  Ercüment golle döndüler. Mümin ilk golünü altı. Bu galibiyetle deplasman şansızlığımızı kırdık. Aldığımız galibiyete çok sevindik. Bizi üzen şey ise sakatlıktan yeni çıkan Ercüment’in bu kez de kolundan sakatlanması  oldu. Başarılı futbolcumuza  geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah kıza süre içinde sahalara geri dönecektir. İlk yarının tamamlanması için 2 maç kaldı. Bu iki maçtan istediğimiz sonuçları alarak ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek istiyoruz’ dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi