Helal olsun Dr.Şenol Yavuz’a.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütlerine yönelik Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin "Savaş bir halk sorunudur" diyen, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi üyesi 11 kişi hakkında soruşturma başlatılmıştı. Ve bu soruşturma kapsamında merkez konser üyeleri göz altına alındı.

Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi bu bildiriyi yayınladıktan sonra aklıma gelen ilk şey, “Zonguldak Türk Tabipler Birliği bu bildiriye uymaz ve tepki gösterir” şeklindeydi.

Yanılmamışım.

Ve Zonguldak Türk Tabipler Birliği, TTB genel merkezin yaptığı açıklamayı ret ederek ve Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı operasyonuna destek vermişti.

Zonguldak Türk Tabipler Birliği Başkanı Dr. Şenol Yavuz, “21.01.2018 tarihi itibari ile Türk Ordusu Suriye’ye, Afrin üzerinden terör ile mücadele etmek için girmiştir. Ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğü ile bu ülkede yaşayan her vatandaşın huzuru açısından verilen bu mücadelede gönlümüz ordumuzun yanındadır. Tıpkı istiklal savaşında olduğu gibi bugün de ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu şartlarda biz sağlık çalışanlarının da görevli olduğunu biliyoruz. Ordumuzla birlikte Afrin’de bulunan meslektaşlarımızı da saygı ve sevgiyle selâmlıyoruz.” diyerek TTB Genel Merkezi aksine Afrin’de yapılan operasyona destek çıktı.

 http://www.demirmedya.net/haber-dryavuz-gonlumuz-ordumuzun-yanIndadIr-54789.html

Zonguldak Tabip Odası Başkanı Dr Şenol Yavuz’u bu onurlu davranışından dolayı, vatanseverliliğinden dolayı kutluyorum.

İşte Zonguldak Türk Tabipler Birliği’nden beklenilen bir davranıştı bu.

Tebrikler Şenol Hocam..

 

**

TEK YÜREK OLDUK..

Türkiye’nin terörle mücadelesi içeride ve dışarıda hız kesmeden devam ediyor. 

Ve Afrin’de ki Zeytin dalı operasyonunda şanlı ordumuz destan yazıyor.

Teröre karşı, terör ittifakına karşı yapılan Afrin operasyonu ile birlikte Türkiye yeniden tük yürek oldu. Tüm Türkiye Mehmetçik için dua ediyor. Tüm Türkiye Mehmetçiğimizin başarısı için, terörün köklerini kazınması için, operasyonun başarısı için dua ediyor, Allah’a yalvarıyor. Geçenlerde sosyal paylaşım sitesinde bir paylaşım gördük. Bir el bombasını mermi delip geçmiş ama patlamamış bir el bombası. Bu Allah’ın yardımı değil de nedir. Bu yüce Türk milletimizin duası değimlidir. Bu binlerce, milyonlarca insanın Mehmetçiğe yaptığı duanın eseridir. Sadece duanın gücü değil elbette. Yüzde 75 oranındaki yerli silah ve mühimmat kumlanmaktan da geçiyor. Bugün fırtına obüslerimiz, atak helikopterlerimiz, çok namlulu roket atarlarımız, akıllı bombalarımız, silahlı ve silahsız insansız hava araçlarımız, radarlarımız, gemilerimiz, yeni makineli tüfeklerimiz, bombalarımız, daha niceleri. Tüm bu yerli silahlarımız Afrin Operasyonunda kullanılıyor. Ne dedi Mili savunma Bakanı Canikli, değil Afrin’i tüm terörün kökü kazınıncaya kadar yetecek mühimmatımız var Allah’ın izniyle.  Almanların Leopar tank konusunda ki ambargosununda bir hükmü yok. çünkü bizim o tankı yeniden üretecek gücümüz de var ve zaten üretiyoruz da. Bu Avrupa’nın son çırpınışıdır sadece. Bugün Türkiye Suriye’de ki Zeytin dalı operasyonu ile birlikte başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere, İsrail, İngiltere, Almanya gibi ülkelerin hesaplarını alt üst etti. Çünkü Türkiye’ni Afrin’e gireceğini hiçbir zaman hesap edemediler ve ihtimal dahi vermemişlerdi. Türkiye bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve önderliğinde müthiş işler başarıyor. Ordumuz ilerledikçe dışarıdaki ve onların içerideki uzantıları Afrin Operasyonunu ve terörle mücadeleyi karalama yarışına girdiler. Ama başaramayacaklar.

 

**

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI UYARIYOR..

Bu uyarı geçen gün cep telefonuma geldi

Milli Eğitim bakanlığı tarafından gönderilen bu uyarı aslında hepimizi çok yakından ilgilendiriyor.

Hepimizin çoluk çocuğu var

Çocuklarımız her türlü tehlikeden korumak bizlerin tabiî ki görevidir

Ve günümüzün en büyük tehlikesi sosyal medya ve internet

İşte bu kapsamda milli Eğitim bakanlığı tarafından gönderilen bu uyarıyı sizlerle paylaşıyorum

“Çocuklar, bilgisayar ve TV gibi iletişim araçlarını aşırı bilinçsiz bir şekilde kullandığında; bas ağrısı, göz yanması, halsizlik ve bas dönmesi, uykuya geçişte zorlanma, iletişim ve davranış problemleri yasayabilmektedirler. Bu nedenle çocuklarınızın kontrollü bir şekilde bilgisayar ve TV kullanması gerekmektedir”

 

**

GÜNÜN SÖZÜ: Hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken de canım sıkılıyor (Yıldız Tilbe)