Zonguldak Valiliği Bayram Öncesi Sürücüleri Uyardı!

Zonguldak  Valiliği, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Ramazan Bayramı tatili için seyahat edecek vatandaşlara uyarılarda bulundu.

8-15 Nisan tarihleri arasında kesinleşen bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıktı. Bayram tatilinin başlaması ile birlikte her yıl bayramdan önce trafikte oluşan yoğunluk için dikkat edilmesi gereken kurallar bu yılda gündeme geldi. 

Zonguldak Valiliği tarafından ramazan bayramı tatili için yolculuk yapacak olan vatandaşların bilgilendirilmesi ve trafik kurallarına titizlikle uymaları için paylaşım yapıldı. 
Zonguldak Valiliği tarafından yapılan paylaşımda, güvenli ve sağlıklı bir yolculuk için trafik kurallarının önemine vurgu yapılırken, yapılan her hangi bir dikkatsizliğin çok acı sonuçlara mal olacağını dikkat çekildi. 

Valilik paylaşımında, “Yola çıkmadan önce hepimizin üzerine düşen bir sorumluluk var: emniyet kemeri takmak. Bu küçük önlem, büyük kazaların önlenmesinde hayati öneme sahip.  Yolculuk boyunca emniyet kemeri takarak, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyabiliriz. 
Unutmayalım ki, güvenliğimiz bizim elimizde. Her yolculuğumuzda emniyet kemeri takarak, sağ salim varışlarımızı garanti altına alalım, bayramı sevdiklerimizle birlikte geçirelim.  İyi ve güvenli yolculuklar dileriz.” denildi.


 

Kaynak: Haber Merkezi