Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kilimli Belediye Başkanı Kâmil Altun, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Odamız ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğinde; Kdz. Ereğli ve Çaycuma TSO ile İl Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün katılımlarıyla, Batı Karadeniz Bölgesinin Kalkınma hamleleri kapsamında yeni yatırım alanları oluşturmak üzere, deniz dolgusu modeliyle planlanan ve hayata geçen projeleri yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi alarak tecrübe paylaşımı sağlamak amacıyla Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesine teknik gezi programı düzenlemiştik.
Teknik gezi programımız sonrası, edindiğimiz deneyimleri ve tecrübeleri Sayın Valimize aktararak, İlimizde dolgu yöntemi ile yapılabilecek çakışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Valimize yapıcı yaklaşımları için teşekkür ederim “dedi.

(Haber Merkezi)