Zonguldak kent merkezinde ki Umumi Tuvaletlerde neredeyse memur mesaisi uygulanıyor, 
Ya sonrası..
Zonguldak Kent Merkezinde;
-Yeni Cami altında
-Ulu Cami altında
-Valilik Altında
3 tane umumi tuvalet var
Benim asıl ilgilendiğim umumi tuvalet sayısı değil umumi tuvaletlerin kapanış saatleri 
Akşam 6-7 den sonra hepsi kapalı
Gece saatlerinde Zonguldak’a dışarıdan gelen ya da o saatte dışarıda olan insanların tuvalet ihtiyacı nasıl giderilecek? öyle değil mi..
En azından 3 umumi tuvalet kendi aralarında 3 günde bir gece nöbetine kalsa fena mı olur
Nasıl ki 
Nöbetçi eczane var
O zaman
Nöbetçi umumi tuvalet neden olmasın ki
Bence hiç fena olmaz
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın bu yazıyı dikkatine sunuyorum.

DİP NOT: Zonguldak’ta bir HAMAM’ın bile olmaması zaten ayrı bir şikayet konusu

**


ORHAN BOZKURT’TUN “ÇAKTIRMADAN ELEŞTİRİSİ” MUHTEŞEMDİ..

DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, genç yaşına rağmen bilgisi ve enteklektüel birikimi ile göze çarpıyor. Üniversite sonrasında yurt dışında uzun süre kalan Orhan Bozkurt Zonguldak’a gelişinden çok kısa bir süre içinde yeni kurulan DEVA Partisi’nde Merkez İlçe Başkanı olarak ilk siyasi hayatına başladı. Bugün (Cuma) kongre sonrasında mazbatasını almasıyla birlikte CHP ve ardında da İYİ Parti’yi ziyaret etti.
Ziyarette kamera önünde konuşulanlar belli zaten. Benim anlatacaklarım ise kameraya yansımayanlar, yani kulak misafiri olduğum sözler.
Ziyaret sona erdikten sonra İyi Parti Merkez İlçe başkanı Dilay Küçük ile DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri toplantı salonuna geçerek kendi aralarında sohbet etmeye başladılar. Zonguldak gündemi vs. falan. O esnada Orhan Bozkurt, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde gazetecilerin Kılıçdaroğlu’na Kıbrıs’ta bir kısmı açılan Kapalı Maraş hakkındaki değerlendirmesi soruldu. Ve  'Hangi Maraş?' şeklinde karşılık vermesiyle Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’de gündem!!! oldu.
İşte tamda Bozkurt genel başkanları Ali Babacan’ın bu ziyaretini değerlendirerek, “Genel başkanımızın orada ki duruşunu sizlerde gördünüz değil mi, farklılığın gördünüz değil mi” diyerek tabi ki caizse çaktırmadan hem kedi Genel Başkanları Ali Babacan’ı övdü hem de Hangi Maraş!” cevabını veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da isim vermeden eleştirerek kapak yapmış oldun.
Tebrik ediyorum Orhan seni
Nasılda çaktırmadan hem övdün hem de eleştirdin
Bravo
40 yıllık siyasetçilere taş çıkardın
Senden bu performansı beklemezdim ama yanılmışım