Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin 173 dükkanlı Alışveriş merkezi  inşaatının Emlak Konut tarafından 2 ay sonra başlayacağı müjdesini verdiğini söyledi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Zonguldak ziyaretini değerlendiren Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki beyefendi dün akşam teravih namazından sonra Zonguldak'ımıza geldi. 
Soğuksu’da Teraki Mahallesi'nde yaptığımız coşkulu mitinge katıldı. Ondan sonra da bugün biliyorsunuz hem sektör temsilcilerimizle bir toplantı gerçekleştirdi. Hem de akabinde devam etmekte olan lauvar alanı projemiz ki TOKİ tarafından yapılıyor malumunuz. 
İnşallah yılbaşına kalmadan da halkımızın kullanımında olacak, bitecek. Onu ziyaret etti, bilgi aldı” 

Daha önce de bizlerin söylediği özellikle Köprü altı esnafımızın ve şehrimizin sabırsızlıkla beklediği emlak konut tarafından gerçekleştirilecek iş merkezi ki ismini de inşallah gene vatandaşlarımıza soracağız, danışacağız. 
Onların koyduğu isimle beraber inşallah iş merkezimizin ihalesi de iki ayda yapılacağını Sayın Bakanımız müjdeledi. 
Bizlere destek oldu, şeref verdi. Tabii bizim belediye olarak en çok desteğimiz, destek istediğimiz bakanlığımız ve bağlı olduğumuz bakanlığımız, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişimi Bakanımız Mehmet Bey'i de ezelden beri zaten tanıyoruz. 
Bizlere her zaman bir abi olarak destek olmuştur. Dün de geldi, bugün de dün de sağ olsun desteklerini esirgemedi. Projenin arkasındayım dedi. O da bizim için yetti inşallah. Bütün projelerimizi başta Cumhurbaşkanımızın sonra da bakanlarımız olarak destekliyorlar” 
 

Muhabir: Ercan Demir