Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinde Merkez,  Hacıoğlu ve Cumayanı mahalleleri doğalgaza kavuştu.

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, yaptığı açıklamada Merkez Mahallesi Cuma Yanı Mahallesi ve Hacıoğlu mahallelerindeki doğal gaz çalışmalarının tamamlandığını  söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Adnan Akgün ayrıca Doğancılar Mahallesi'nde asfalt çalışmasını tamamladığı müjdesini de vererek şunları söyledi:

"MERKEZ HACIOĞLU VE CUMAYANI DOĞAL GAZA KAVUŞTU "

Bugün doğalgaz çalışmalarınıza devam ediyoruz. Yaklaşık 1 .5 senedir mahallelerimizde doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. Merkez mahallemiz bitirdik. Hacıoğlu ve Cumayan Mahallesi'nde de doğal gaz çalışması bitti. Doğalcılar Mahallesi'ni bitirmiştik. 

"DOĞALGAZIN GELMESİ İLE HAVAMIZ VE ÇEVREMİZ DAHA TEMİZ OLDU"

Doğal gazın mahallelerimize gelmesi hepimiz adına, enerji anlamında, yakacak anlamında ve tabiki en büyük faydası da temiz hava olarak büyük faydası var.
Havanın temiz olması çevrenin temizlenmesine de Çok faydası oldu. Doğalgaz Çatalağzı halkına hayırlısı olsun. Güle güle kullansınlar. Hepinize hayırlısı olsun.

" ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI"

Doğancılar mahallesi yollarında da asfalt kaplamasına başladık. Çalışmalarını yapıyoruz. Sırayla diğer mahallelerimizde de ana yollarda asfaltlamalarımızı yapacağız. 

Adnan Akgün, kardeşini kaybetti - YENİ ADIM GAZETESİ

Kaynak: Ercan Demir