Yeniden Refah Partisi Muslu Belediye Başkan adayı Ercan Gönültaş olarak açıklandı

Muslu Belde Belediye Başkan adayı Ercan Gönültaş, yaptığı açıklamada Muslu'da ayrımcılığa son vereceklerini ve gönül siyaseti yapacaklarını söyledi

Muslu'da yıllardır, "bizden olursan bize gelirsen seni işe alacağız ama bize oy vermezsen seni işe almayız" diye yıllardır orada insanların hayatıyla oynayan böyle bir siyasi davranışlara son vereceklerini belirten Yeniden Refah Partisi Muslu Belediye Başkan adayı Ercan Gönültaş şunları söyledi:

"Evet sevgili dostlarımız, ben  Yeniden Refah Partisi Muslu Belediye Başkan adayıyım. İnşallah Musul'da en güzel bir şekilde belediyeyi almak için mücadele edeceğim
İnsanları biz bir oy pusulası olarak görmeyeceğiz. Her bir insan orada bir değerlidir, kıymetlidir. Aynı zamanda oradaki insanların işe girmesiyle alakalı bizden olursan bize gelirsen seni işe alacağız ama bize oy vermezsen seni işe almayız diye yıllardır orada insanların hayatıyla oynayan böyle bir siyasi davranışlara biz son vereceğiz. İnsan odaklı en güzel bir şekilde orada biz insanlarımıza edeceğiz. İster CHP'li olsun. İsterse AK Parti isterse İYİ Partili olsun vs. hangi parti olursa olsun biz orada bütün insanlarımıza aynı eşit muameleyi yapacağız. Bundan dolayıdır ki biz yıllar yılı orada insanların birbirlerine karşı olan  böyle sığ davranışlarını orada yok edeceğiz.  Aynı zamanda gönül siyasetini de orada yapacağız. Ercan Gönültaş zaten gönüllerin insanı diyoruz. Orada en güzel bir şekilde sizlere geleceğiz. Sizlerin oyuna talip olacağız.

Ama ben şunu söylüyorum. Oradaki bütün belediye başkan adayları çok değerlidir. Çok kıymetlidir. Herkes belediye başkan adaylarını aynı zamanda dinlesin Herkes belediye başkan adaylarını anlasınlar ve kendilerine kim daha iyi hizmet edecek  olan belediye başkanını anlasınlar  istiyorum. Ve de en güzel kendilerine yakışacak olan belediye başkanıyla yollarına devam etsinler istiyorum.

Ben orada herkese aynı eşit ölçüde davranacağım. Bir gönül insanı olarak, Ercan Gönültaş olarak sevgi odaklı bir siyasi anlayışımızla inşallah orada belediyeciliği alacağız. Belediyecilik Ercan Gönültaş'la Yeniden Refah Partisi'yle en güzel hizmetleri vermek için bütün gayret ve çabayı göstereceğiz. Muslu halkına bütün sevdiklerimize herkese en derin sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Sizleri seviyorum. Değerli dostlarımız en kısa zamanda görüşmek üzere inşallah"
 

Kaynak: Ercan Demir