Zonguldak’ın yoğun bakıma ihtiyacı var.

Nasıl yani dediğinizi duyar gibi oluyorum.

Şimdi siz beni yanlış anlayacaksınız buna eminim ama sandığını gibi değil olay

Zonguldak’ın gerçekten yoğun bakıma ihtiyacı var

Çünkü yoğun bakım sayısı oldukça yetersiz durumda.

Mevcut hastanelerde ki yoğun bakım ünitesi yetersizliği nedeniyle bir çok hasta başka illerdeki hastanelerin yoğun bakım ünitesine ambulansla sevk edilmek zorunda kalınıyor.

Zonguldak’ın çözülmesi gereken en büyük sorunlarından bir tanesidir aslında.

Yoğun bakım yetersizliği nedeniyle başka illere ambulansla sevk edilirken aradan geçen zaman nedeniyle hastanın hayatını kaybetme riski çok yüksek.

Bir an önce mevcut hastanelerin yoğun bakım ünitesi sayısı arttırılmalıdır.

Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Zonguldak ziyaretinde inşaatı devam etmekte olan Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni hastane binasında yoğun bakım sayısı ile ilgili sayısı daha da arttırılacak sözünü yetkililere hatırlatıyorum.

**

YENİ BÜROKRATLARIMIZA TAVSİYE

Son atama kararnamesi ile birlikte Zonguldak’a ve gelen ve Zonguldak’tan giden bürokratlarımız oldu. Zonguldak Vali Yardımcılığı’na; Konya Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Sakarya Vali Yardımcılığı’na; Zonguldak Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz atanırken,

Kilimli Kaymakamlığı’na vekaleten bakan; Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan’ın asaleten ataması gerçekleştirildi. Ancak Nevzat Taşdan’ın hem vali yardımcısı hem de Kaymakam olarak görevine devam edeceği öğrenildi. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Kahramanmaraş-On İki Şubat Kaymakamlığına atanırken yerine ise Bingöl-Adaklı Kaymakamı Muharrem Coşgun atandı.

Devrek Kaymakamlığı’na; Ağrı Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin, Alaplı Kaymakamlığı’na; Rize Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz atandı. Ayrıca Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı’na da Albay Ahmet Bahadır atandı.

Yeni bürokratlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.

Kendilerini sorumlukları büyük  

Onlara tavsiyem 

Hiç tayin olmayacakmış gibi hep Zonguldak’ta görev yapacaklarmış gibi düşünerek çok iyi hizmet yapsınlar ki yarın bir gün tayin olduklarında arkalarından iyi şeyler konuşulsun.

**

NEVZAT TAŞDAN KİLİMLİ’DE ÇOK BAŞARILI

Kilimli Kaymakamlığı’na asaleten ataması gerçekleştirilen Nevzat Taşdan Kilimli’de çok güzel çalışmalara imza atıyor.

Kamu gücünü en iyi şekilde kullanan Kaymakam Nevzat Taşdan, Kilimli’ye hizmetlerin getirilmesinde oldukça kararlı adımlar atıyor.

Kendisini bir Kilimlili olarak kutluyorum.

Ayrıca vekaleten görev yaptığı Kilimli Kaymakamlığı’na asaleten atanması da çok isabet oldu.

Yeni Kaymakamımız Nevzat Taştan Kilimli’de biliyorum ki çok iyi yatırımlara imza atacak.

Ramazan ayı boyunca Kilimli Kaymakamlığı 5 noktada çadır kuruldu ve her gün yüzlerce kişiye iftar yemeği verildi, fakirlerin, ihtiyaç sahiplerini yüzü güldü Nevzat Taşdan sayesinde.