Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi temsilcimiz Zonguldakspor Basket 67’nin Fenerbahçe deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından, Zonguldaksporlu taraftarlar takımın idman yaptığı salona aniden girerek, teknik ekip ve oyunculara moral desteğinde bulundu. Davul eşliğinde tezahüratlarla Site Kapalı Spor Salonu’na giren Dark Side taraftar grubu, oyuncuları şaşkına çevirdi.

“ŞAMPİYONLUK BU ŞEHİR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Coşkulu tezahüratlara eşlik eden Potanın Elmasları, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından taraftarın desteğiyle yeniden keyiflendi. Dark Side taraftar grubu lideri Bora Amasralı, idmanda yaptığı açıklamada tüm teknik heyete canı gönülden güvendiklerini belirterek, bu sene bu şehrin şampiyonluk yaşaması gerektiğini ve bu şampiyonluğun şehir için çok önemli olduğunu ifade etti.

DAHA ÖNCE DE ZONGULDAK KÖMÜRSPOR TESİSLERİNE BASKIN YAPTILAR

Dark Side, sezonun ilk yarısında kötü gidişata rağmen Zonguldak Kömürspor tesislerine gece vakti giderek futbolculara moral desteğinde bulunmuştu

Takıma, sonuç ve sıralama fark etmeksizin desteği vereceklerini söyleyen Dark Side taraftar grubu, ligin ikinci yarısında da alınan tüm sonuçlara rağmen Zonguldak Kömürspor’u yalnız bırakmıyor.

Kaynak: Ercan Aygün