Zonguldak’ta  Kdz.Ereğli Belediyespor ve  Alaplı Belediyespor’dan sonra BAL Ligi'nde mücadele edecek olan  üçüncü ekip Pazar günü Kozlu Belediyespor ile Kilimli Belediyespor takımları  oynanacak olan Play-Out maçı sonrası  belli olacak.
Müsabakanın teknik toplantısı yapıldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda  gerçekleştirilen toplantıya  ASKF Başkanı Kemal Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri  Şube Müdürü Serkan Keleş, Futbol İl Temsilcisi  Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent  Tuna, Kozlu Belediyespor yönetici  Şaban Kobalas, Kilimli Belediyespor yönetim kurulu üyesi Münir Uzundurugan ve müsabakada  güvenlik önlemlerini alacak olan Emniyet Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Toplantı öncesi konu ile ilgili açıklama yapan ASKF Başkanı Kemal Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Serkan Keleş ve Futbol  İl Temsilcisi Metin Malkoç, her iki takımada başarılar dileyerek müsabakada uygulanacak olan kurarlar hakkında bilgiler verdiler.
Toplantı sonrasında Play-Aut maçının Pazar günü Saat 15.00’de Karaelmas Kemal Köksel Stadyumunda oynanması karara bağlandı. Karşılaşmayı  kazanacak olan takım önümüzdeki sezon BAL liginde mücadele etme hakkı kazanacak.

Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz