Zonguldak'ta 3 yıldır görev yapan Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar'ın Zonguldak'ta görevi tamamlandı. Yıldırım Uçar 21 Ağustos 2023 tarihinde emekli olacak. Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar Zonguldak'tan ayrılmasının ardından Antalya'da yaşamına devam edeceğini açıkladı.

“ZONGULDAK'TA GÖREV YAPMAKTAN DOLAYI GURUR DUYDUM”
Zonguldak Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar veda konuşmasında şunları söyledi;
"7 coğrafi bölgede kaymakamlık ve vali görevi yaptım. 3 yıldır Zonguldak'ta görev yapıyorum. Burada görev yapmaktan çok mutlu oldum. Mesleğimin sonunda Zonguldak'ta görev yapmaktan çok gurur duyuyorum. Zonguldak çok geniş bir sanayi bölgesiydi. Zonguldak'ın geliştiğini görmekten çok mutluyum. Zonguldak'a atandığımda şunu düşünmüştüm. Arkadaşlarım Zonguldak'a geldiğinde nerelere götürürüm şeklinde tereddütlerim vardı. Ancak Sayın Valimizin ilgisi ve duyarlılığı sayesinde Zonguldak'ta birlikte çok güzel çalışmalar yaptık ve turizm kentte gelişti. 3 yılda çok iyi mesafe katettik. Bundan sonraki 3 yıllık süreçte ise Zonguldak'ın çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Dünyada gündemde olan Jeopark'ı hayata geçirdik. Bu konuda UNESCO'ya başvuru yaptık ve değerlendirme sonucunu bekliyoruz. Bu çalışmalar içinde mesleğin sonunda yer almak benim için ayrı bir keyifti. Görevimin sonunda mutlu olarak emekli olacağım" dedi.

“ZONGULDAK'A SELAM VE SAYGILARIMI SUNUYORUM”
Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar görev süresi içinde başarılı işlere imza attıklarını belirterek tüm Zonguldak halkına selam ve saygılarını sunduğunu açıkladı.

“ANTALYA'YA YERLEŞECEĞİM”
Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar Antalya'da yaşayacağını belirterek "21 Ağustos tarihinde emekli olacağım. Ben Cideli'yim ancak Antalya'ya yerleşeceğim, hayatımı burada sürdüreceğim" dedi.

(Haber - Ender Yüksel)