Zonguldak esnaf ve sanatkarları Odaları Birliği ve muhtarlar derneği binasında düzenlenen kan bağış kampanyasına katılım çok yoğun oldu.
Kampanyaya çok sayıda askeri personelde katıldı.

Kampanya'ya hakkında bilgi veren incivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher kampanyayı tüm muhtarlar adına ortak olarak düzenlediklerini belirterek katılanlara teşekkür etti.
Kanın acil ihtiyaç olduğunu ve tek kaynağının insan olduğunu belirten İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, "Çağırdılar ve  geldik. Evet Kızılay kan merkezinin bizlere ricası oldu.  Çok güzel bir organisazyona imza attık. Kampanyamıza  sivil toplum örgütleri yoğun destek verdi. Kan vermek isteyen vatandaşlarımız Bugün akşam 5'e kadar kan verebilir. Bizler bu anlamlı organizasyon içerisinde içerisinde olduğumuz için çok mutluyuz. Bizim asli görevlerden bir tanesi vatandaşlarımıza yardımcı olmaktır
Hastanelerde kan bekleyen vatandaşlarımız Var. Kan bulamaması sebebiyle ameliyat olamayan hastalarımız var. İnşallah düzenlediğimiz kan bağış kampanyası ile birlikte kan ihtiyaçları karşılanacak. Biz muhtarlar olarak bir seferberlik başlattık ve bu sefer belli herkesi destek vermeye katılmaya davet ediyoruz. Çok güzel olacak diye düşünüyorum. Kan veren bütün herkese kendim şahsım, arkadaşlarım ve yönetim adına herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Ercan Demir