Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde intihar ettiği düşünülen Gizem Kılınç'ın ölümü üzerine ortaya çıkan detaylar cinayet şüphesi yarattı.
Dün gece Çaycuma'da evine giden 29 yaşındaki Gizem Kılınç, hayatını kaybetti. Kılınç lavoboya gittikte sonra arkadaşlarından habersiz evin balkonuna çıktı. 3 katlı binanın 2. katındaki balkona çıkan genç kadın daha sonra kendini balkondan atarak beton zemine düşmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.
Genç kadının olay yerindeki sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalede hayatını kaybettiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından genç kadının cansız bedeni kesin ölüm nedeni için otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Olayın ardından T.A. isimli şahıs polis ekipleri tarafından sorgusu yapılmak üzere karakola götürüldü.
Öte yandan, olayın intihar vakasından “Kasten adam öldürme”ye döndürüldüğü iddia edildi. Gizem Kılınç’ın balkondan düştüğü sırada yanında bir kadının daha olduğu ve ölümü ile bağlantılı olabileceği öne sürüldü. Ayrıca, Gizem Kılınç’ın tehdit, kavga, fuhuş, hakaret ve şantajdan çok sayıda dosyasının olduğu öğrenildi.

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz