Türkiye'ye telekomünikasyon hizmetlerini sunmak amacıyla devlet tarafından kurulmuş olan Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi (Türk Telekom) şirketine sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor.
Mobil, Evde internet, Tivibu, Ev telefonu, Dijital servisler, Dijital TV yayınları ve Cihazlarıyla Türkiye’de hizmet veren Türk Telekom’a sosyal medyadan tepki yağdı.
Zonguldak`ta Türk Telekom internet arızaları ve cihazlarda servis hizmeti eksikliği yaşadığını belirten vatandaşlar sosyal medyadan tepki göstererek yetkilileri Zonguldak altyapısı ve cihaz servisleri konusundaki eksikliklerin giderilmesini istediler. 
Sosyal Medyadan; “Türk Telekom Zonguldak’ta yeterli hizmeti veriyor mu? Tabi ki kocaman HAYIR....Türkiye genelinde Türk Telekom hizmeti ile ilgili istatistiklere bakıldığında sanırım en kötü ve en yetersiz hizmetin Zonguldak’a verildiğini görebiliriz. Özellikle İncivez bölgesindeki uzun süren arızalar can sıkıyor. Hangi çağda yaşıyoruz da arızalar sık ve uzun sürebiliyor. Ya yeterli kalifiye personel yok ya ekipman yok ya da organizasyon eksikliği var. Her şekilde bu Türk Telekom bölge sorumlusu ya da sorumlularının beceriksizliğiyle ilgili. Ve yine istatistiklere bakıldığında en çok arıza şikayetinin Zonguldak’tan geldiğini sanıyorum. Eğer elinde yeterli yedek bulunduramıyorsan , ekipmanı organize edemiyorsan bu tamamen yönetim kadrosunun beceriksizliği ile ilgilidir. Arkadaş oturduğunuz yerden kalkıp ya bu işi adam gibi yapın ya da layıkıyla yapanlara bırakın koltuğunuzu. Demek ki bu iş için yetersizsiniz, beceriksizsiniz kardeşim. Yeter artık” diye tepkilerini dile getirdiler.
Haber: Seda Fidan

Editör: Oğulcan Öz