Zonguldak’ın tanınmış avukatlarından Esin Üstünkol Hasanbaşoğlu ile Gökçe Erkal Şeker TOBBUYUM Akredite Arabuluculuk sistemi üyelik sözleşmesini Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalayarak TOBBUYUM Akredite Arabuluculuk sistemine katıldılar.
METİN DEMİR: “TEBRİK EDİYORUM”
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, “ TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile 2022 yılında Tahkim ve Arabuluculuk Merkezimizi açtık. Arabuluculuk görüşmeleri için Odamızda fiziki mekân sağlıyoruz. Ücretsiz sekretarya ve ikram hizmetimiz var. TOBBUYUM Tahkim ve Arabuluculuk yazılım sistemi ücretsiz kullanılabiliyor. Davetimiz üzerine müracaat eden ve koşulları sağlayan İlimizin saygın avukatlarından Esin Üstünkol Hasanbaşoğlu ve Gökçe Erkal Şeker sözleşme imzalayarak TOBBUYUM Akredite Arabuluculuk sistemine katıldılar. Kendilerini tebrik ediyorum. 
Ticari uyuşmazlıklar odamızın çatısı altında zamandan tasarruf edilerek hızlı bir şekilde çözülebilecek. Adliye’nin yükü bir nebze de olsa azalacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ