Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki zihinsel engelli kızın rahatsızlanması sonucu, kaldırıldığı hastanede yapılan testlerde hamile olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki M.A. isimli zihinsel engelli genç kız, rahatsızlanması sonucu  ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Genç kızın, hastanede kendisine yapılan tetkiklerin ardından, 7 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Aile bireylerinin durumu şikayet etmesi üzerine Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Uzman Psikoloğu tarafından M.A.'nın ifadesi alındı.

VÜCUDUNUN HER YERİNE DOKUNDU!
Genç kızın ifadesinde, kendisinin köyde olduğu günlerde yaklaşık 8 ay önce G.A.'nın kendisine zorla sahip olduğunu ve bu durumu ailesine söyleyemediğini ifade ettiği öğrenildi. Ayrıca ifadesinde, olay esnasında babasının işte olduğunu, annesinin ise evde olduğu sırada G.A.'nın kendisini çağırdığını, vücudunun her yerine dokunduğunu ve bağırmaması için ağzını tuttuğunu ifade etti. Genç kızın ifadesi üzerine G.A. isimli şahıs gözaltına alındı.

KÖY MUHTARI DA MI İŞİN İÇİNDE?
Karakolda alınan ifadelerin ardından genç kız M.A. ve olayı gerçekleştirdiği iddia edilen G.A. adliyeye sevk edildi. Savcılık makamında da ifadesine başvurulan M.A., ifadesi sırasında yeni bir iddiada daha bulunarak, köy muhtarının da kendisi ile ilişkiye girmek istediğini ifade etti. Genç kızın ifadesinin ardından köy muhtarının da ifadesine başvuruldu. 

DNA TESTİ YAPILACAK
M.A.'nın çocuğunun babasının yapılacak olan DNA testinin ardından belli olacağı, bu süreçte de olayda ismi geçen G.A. isimli şahsın ve köy muhtarının serbest bırakıldığı öğrenildi. 

 (Haber Merkezi)