Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere alımı gerçekleştirilen 2023 Yılı Sözleşmeli Yurt Yönetim Memuru olarak işe başlamaya hak kazanarak belge teslimi yapan personele yönelik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Toplantı Salonunda oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya İl Müdürü Coşkun Güven ile birlikte Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri ile yeni göreve başlayan personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Coşkun Güven, toplantının yeni işe başlayan personellerin işe alışması ve kuruma uyum sağlaması için düzenlendiğini, işyerlerinde uyulması gereken usul ve esaslar, kurum kültürü, hizmet alanlara yönelik davranışlarda dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Programda, işe başlayan personeller ile Merkez Birimlerinde görev yapan Yöneticilerin tanışması sonrası, Kurum Psikoloğu Neslihan Kablan Yıldırım ve Sosyolog Zülfiye Üstünkaya tarafından, Kurum ve Birimlerin tanıtımı, çalışanların görev tanımları, hizmet alanların beklentileri ile işyerlerinde iletişim ve davranış biçimleri konulu sunum gerçekleştirdi.

Kaynak: Haber Merkezi