Zonguldak’ta  kesinleşmiş cezası bulunan ve aranan 1 kişi  İl  Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışması  sonrası yakalandı.
 Zonguldak Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi”
Zonguldak İl Emniyet  Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan fiziki takip ve araştırma sonucu; tutuklu ve hükümlünün kaçması  ve hırsızlık suçlarından  6 ayrı dosyadan  aranan ve hakkında  toplam 32 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası  bulunan  S.Y  isimli şahıs yakalanarak  Zonguldak Adliyesi’ndeki  işlemlerinin  ardından tutuklanmıştır.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı  ekiplerce  yapılan araştırmalar neticesinde; “ Birden  Fazla Kişi Tarafından Birlikte Yağma” suçundan 8 yıl 4 ay süre ile  UYAP üzerinden  yakalama  kaydının olduğu  tespit edilen  Ç.I isimli şahıs ile ‘ Şantaj’ suçundan aranan  ve 1 yıl 9 ay hapis  cezası bulunan E.Ç isimli  şahıs yakalanarak tutuklanmıştır.
İlimiz genelinde  vatandaşlarımızın  huzuru ve güvenliği için  işlemiş oldukları  suçlardan dolayı  aranması olan  şahısların yakalanmalarına   yönelik çalışmalarımıza  aralıksız devam edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”
 

Kaynak: Ercan Aygün