Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıfların katılımıyla, 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen, 2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda tüm soruları doğru cevaplayarak; 500 Tam Puan alan, Kanuni Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Eren Aksu, Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi 5. sınıf öğrencileri Ahmet Tarık Eken ve Zümral Yaraş ile Özel Bahçeşehir Koleji Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Elizan Akman’ı makamında kabul etti. 

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, öğrencilerimizin öğretmenlerinin de katıldığı ziyarette; Vali Mustafa Yavuz yaptığı konuşmada “Çok kıymetli Şampiyon öğrencilerimiz sizleri, öğretmenlerinizi  ve kıymetli ailelerinizi yürekten kutluyorum. Başarınız daim olsun. Bu başarılarımızı artırarak, devamını sağlamak amacıyla “Eğitim Kenti Karabük” projemizi başlattık; projemiz ve sonuçlarından son derece umutluyuz. Çünkü memleketin, milletin, toplumun istikbali eğitimdedir. Bu bağlamda; disiplinli çalışmanızdan ve ideallerinizden hiçbir zaman vazgeçmeden hedeflerinize ulaşmanızı diliyor; hepinizi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Vali Mustafa Yavuz, şampiyon öğrencilere ödüllerini vererek, başarılarından dolayı öğrencileri kutladı.

Kaynak: Haber Merkezi