AK Parti Zonguldak'ta hemşehri dernekleri temsilcileri ile kahvaltıda buluştu.
Öğretmenevinde düzenlenen buluşmaya AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile ilimiz genelinde bulunan çeşitli hemşehri derneklerinin  başkanları katıldı.

Kahvaltı sonrası ise toplantı düzenlendi.
Toplantı öncesinde i açıklama yapan AK Parti Zonguldak il Başkanı Mustafa Çağlayan,"Hemşehri derneklerimizin başkanlarıyla birlikteyiz, güzel bir kahvaltı yaptık, aynı sofrayı paylaştık. Biliyorsunuz Zonguldak kozmopolit bir yer,  farklı renkleri bir arada bulunduran, birbiri içerisinde kardeşçe yaşadığımız bir şehir ve biz de bugün hemşehri derneklerimizin başkanları ile bir aradayız sohbet edeceğiz, dertlerimiz paylaşacağız. Daha sonra yine Zonguldak şemsiyesi altında da bir bütün olarak tüm renklerimizle birlikte Zonguldak'a hizmet etmek için çalışacağız.
Bunun için de Sayın başkanlarımızın fikr,  kanaati, önerileri varsa onları dinleyeceğiz, Biz de söyleyeceğimiz bazı konular var, sohbetimizi ilerleteceğiz" şeklinde konuştu.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Oğulcan Öz