AK Parti Zonguldak teşkilatı, Zonguldak Belediye Başkan adayları olarak Ömer Selim Alan’ın açıklanmasının ardından Alaborina Restaurant’ta aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu konuşma yaparak partililere yerel seçim öncesi önemli mesajlar verdi. 

MUSTAFA ÇAĞLAYAN: İNSAN İNSANA KÜSEBİLİR AMA İNSAN DAVASINA KÜSEMEZ
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yaptığı konuşmada “İnsan insanı küsebilir ama insan davasına küsemez” diyerek partililere birlik beraberlik çağrısında bulundu ve şunları söyledi:    
"Önümüzdeki sürecin ne denli önemli olduğunu önce bizlerin anlaması gerekiyor. Bizlerin bunu idrak etmesi, buna inanması ve sahaya öyle çıkmamız gerekiyor. Zonguldak'ta son 5 yılda yapılan hizmetlerin her birini görüyoruz Görmeyenler, yaşayıp da görmeyenler olacaktır. Onların zaten bizler inancını biliyoruz. Yüce meclisten bunu dile getirdiler. 'Dünyanın en iyi işini de yapsanız sizleri alkışlayacak, teşekkür edecek değiliz' demişlerdi. Bu hizmetlerin devam edebilmesi adına bugün yeniden 'bismillah' diyoruz. Yapılan hizmetlerin devam edebilmesi adına istikrar çok önemli. Biliyorsunuz, uyum, merkezi hükümet ve yerel hükümetin uyumlu bir biçimde çalışması, şehre hizmet olarak her zaman dönecektir. Şimdi buradan hizmet almak için yoğun çaba sarf eden bir belediye başkanımız ve ona destek olan milletvekillerimiz var. Bunların devam edebilmesi istikrara, buradan hizmet alabilmek de uyuma ihtiyaç var. Hükümet ve yerel iktidarın yerel hizmetleri gerçekleştirecek olan belediyenin mutlak bir uyum içerisinde olması gerektiğinin altını mutlaka çiziyoruz ve hemşehrilerimizin dikkatine çekiyoruz."

SAFFET BOZKURT: ZONGULDAK'TA DEVRİM YAPILDI VE BU DEVRİM DEVAM ETMELİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak'ta Ömer Selim Alan’ın seçimleri kazanması ile birlikte büyük bir devrim gerçekleştiğini ve bu devrimin bu seçimde de devam edeceğini belirterek şunları ifade etti:

"Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum. 28 Mayıs'tan bugüne kadar ilk defa sizlerle bir araya geliyoruz.  Bizi bugün akşam burada toplayan değerli il başkanıma da gönülden teşekkür ediyorum. Milletvekili mazbatamızı aldığımızdan bugüne kadar değerli başkanım Ankara'da bizleri hiç yalnız bırakmadı. Beraber devamlı bir şekilde Bakanlıklarda Zonguldak'ın sorunlarını çözme noktasında birlikte hareket ettik. Daha önceki dönemde de değerli milletvekillerimize bizden önceki değerli milletvekillerimize Zonguldak'a gerçekten çok güzel hizmetler yaptı. Kendisinden Allah razı olsun diyoruz. Zonguldak'ta adeta bir devrim yaptı. Bu devrimin devamı açısından Zonguldak'ta istikrarın devamına çıkan Türkiye yüzünün devamı açısından Ömer Selim Alan'a ihtiyaç var diyoruz. İnşallah bu noktada Sayın il başkanımızın ifade ettiği gibi değerli Merkez İlçe Başkanımızın ifade ettiği gibi Sayın vekilim Ahmet Çolakoğlu'nun ifade ettiği gibi hep birlikte nefsimizi bir kenara bırakarak birlik, beraberlik içerisinde inşallah 31 Mart'ta hedefe varmak için tüm ilçelerimizle birlikte Ömer Selim Alan'la yola devam edeceğiz."

MUAMMER AVCI: YAPILAN HİZMETLERİ UNUTTURMAYACAĞIZ

AK Parti AK Parti Milletvekili Muammer Avcı da, Zonguldak'ta yapılan hizmetleri unutturmayacaklarını ve bu seçimde çok çalışacaklarını belirten belki şunları söyledi:

“Evet çok kıymetli dava kardeşlerim. Biz hepimiz şunu çok iyi biliyoruz. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Cumhurbaşkanı olmasındaki Nüve teşkil eden konu belediyecilikteki başarısızdır. Bu konuda hepimiz mutabıkız yani bizim İhtisas alanımız Aslında belediyecilikle başlar.  ve 2002 yılında saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın iktidarıyla başlayan süreçte zonguldak'ımızdaki değişimin hepimiz farkındayız. Farkındayız. Ancak her zaman söylüyoruz ki bazen de unutabiliyoruz. Dolayısıyla şimdi az önce. İl Başkanım Ahmet çolukoğlu milletvekilimize bir not verdi. O da tabii daha önceden bilgisi olmadığı için herhalde bakamamış görememiş onunla ilgili tünellerle ilgili açıklama yapmamızı istemiş. Tamam ondan da bahsedelim. Evet gerek. Merkezi yönetim olarak gerek ki yerel anlamda çok kıymetli hizmetler yapıldı da sizler de şayet Sizsiniz Biz geçmişte giren seçimlerde neler yapıldığını ilimizde ilçelerimizin neler yapıldığını bahsettik. Sizlere bunları çok iyi artık biliyorsunuz. 

AHMET ÇOLAKOĞLU : SELİM ALAN İLE TEKRAR STRT VERDİK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Selim Alan ile birlikte tekrar startı verdiklerini tüm kapıları çalarak tüm gönüllere gireceklerini belirterek  şunları söyledi:

"Selim Alan'ın açıklanmasıyla beraber tekrar bir start verdik. Yollara Düşeceğiz kapıları çalacağız. Gönülleri çalacağız. Tek amacı bu millete bu ülkeye hizmet yapmaktır. Ve onunla beraber Bizler de yola çıktı. ve ülkeye hizmet için durmadan çalıştık belediye başkanımız Biraz sonra kürsüye çıkacak. Aslında söz onun. Fazla sözü uzatmak istemiyorum. 5 yıl 2019-2023 24 5 yıl boyunca neler yaptığı tek tek anlatacak neler yapacak? Onları da anlatacak ve Zonguldak'a gösterecek. Bizler 2019'da belediye başkanlığını aldığımızda laf söz bahane üretmedik. Eserler burada. Yaptıklarımız halkımız için milletimiz için Zonguldak için yaptıklarımız burada. Ve inanıyorum ki bunu Zonguldak görecek ve tekrar AK Parti kadrolarına Ömer Selim Alana 2024 ve 2029 yetkisini tekrar verecek.

Kaynak: Ercan Demir