GÜNCEL

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı iftar programı düzenlendi

Düzenlenen iftar programına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, İl başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri,Belediye Başkanları Ömer Selim Alan, Satılmış Gebeş, Hüseyin Uzun ,Vural Kundakçıoglu, Kamil Altun,Ali Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve il genel meclis üyeleri,İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman il yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkan ve yöneticileri, il Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk il yönetim kurulu üyeleri ilçe gençlik kolları başkan ve üyeleri, ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.İftar öncesinde Kuranı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve konuşmalara geçildi.


Katılanlar hoşgeldiniz diyen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı konuşmada, İstanbul'da 23 Haziran'da yapılacak olan seçimleri çok önemli olduğunu belirterek herkesi eşinin dostunun akrabasını arayarak destek olması çağrısında bulunarak şunları söyledi;
"31 Mart'ta bir seçim yaşadık Allah'a şükür ki Zonguldak'ta başarılı olduk bunda hepinizin çok büyük emekleri var, hepinizin akıttığı terler var bunun için size ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu seçimlerde bize destek veren tüm teşkilat mensuplarımıza bu seçimlerde başarımız da emeği geçen tüm kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.Başta milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza çok değerli belediye başkanlarımıza, kadın kolları, gençlik kollarına hepsinden Allah razı olsun diyor ve AK Parti davasına sahip çıktılar  Zonguldak'ta yüzümüzü kara çıkartmalar hepsine teşekkür ediyorum.
31 Mart'ta başarılı olduk Ama İstanbul'da bir seçim yaşandı ve ve o seçimlerde oylar çalındı ve seçimler iptal oldu. İnşallah 23 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde sizlerden ricamız var İstanbul'da ne kadar tanıdığınız varsa akrabamız dostunuz varsa onları bugünden arayarak o kardeşlerimizi AK Parti'ye oy verme konusunda çağrıda bulunun. AK Parti davasına hizmet için İstanbul için çok önemli seçimleri İnşallah başarılı olacağız.Ramazan Bayramı'nın 1 günü 11 ile 12 arasında Zonguldak il teşkilatında bayramlaşmamızı yapacağız daha sonra da ilçelerimizi milletvekillerimizle beraber ziyaret edeceğiz"


Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan'da konuşmasında şunları söyledi:
"Gönül soframıza hoşgeldiniz diyorum.  31 Mart seçimleri geride kaldı iki aya yakın bir zaman geçti uzun zamandır görüşemediğim teşkilatı üyesi kardeşlerimizle burada görüşme imkanımız oldu birbirimizi özlemişiz İnşallah bayramın 1. Ve 2. Günü tekrar bir arada olacağız.  Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin ayağınıza taş değdirmesin  birliğimizi bozmak isteyenlere de fırsat vermesin.Sayın İl Başkanı da söylediği gibi 23 haziran İstanbul için ülkemiz için bizim için çok önemli İstanbul'da ne kadar tanıdığınız varsa akraba eş dost varsa hepsini arayalım ricacı olalım.Biz İstanbul'u çok önemsiyoruz.İstanbul'da İnşallah 23 Haziran'da kazanmanın sevincini İnşallah beraber yaşarız. hepinize saygılar sunuyor ve Allah tuttuğunuz oruçları kabul eylesin."


AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da yaptığı konuşmada şunları ifade etti:
"Sayın il başkanımızın düzenlediği iftar programında bir aradayız aslında yerel seçimler sonrasında arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi bir değerlendirme birlik ve beraberlik toplantısı yapacağız inşallah önümüzdeki günlerde ama mübarek günlerde bir araya geldik. Allah niyetlerinizi  kabul eylesin yaklaşan Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyor Allah nice ramazan'lara bayramları da ulaşmayı nasip eylesin.Yüce yaradan birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Eğer bir ve beraber olursak daha güçlü oluruz daha güçlü olursak Zonguldak hizmet alır Zonguldak başarılı olur.  AK Parti ailesi olarak hep birlikte hep beraber daha güçlü olacağımızı umut ediyorum"
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şunları söyledi;
"Bugün burada AK Parti ailesi olarak toplandık ve yine gücümüzü gösterdik büyüklüğümüzü gösterdik.Bizler bu geniş Aile içinde olmaktan her zaman gurur duyduk ve onur duyduk. İstanbul seçimleri gerçekten çok önemli evet bir seçim olacak ülkenin tekrar yeniden şaha kalkması için bir fırsat olacak AK Parti ailesi olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durarak tekrar bu dış güçlere müsaade etmeyelim arkadaşlar. ben bu duyguları tekrar Ramazan bayramınızı kutluyorum Allah nice bayramlara bu şekilde birlik ve beraberlik içinde kavuşturmayı nasip etsin diyorum ve hepinizi saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de konuşmasında İstanbul seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek şunları ifade etti:
"İl başkanımızın tertiplediği bu iftarda başı rahmet ortası mağfiret sonu azaptan kurtulma olan bu mübarek Ramazan'ı Şerif ayının hepimizin İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Hepiniz şunu iyi biliyorsunuz AK Parti ailesinden olmak kolay bir şey değildir bir meşakkatin,  bir ızdırabın, bir adanmışlığın adıdır.O  zor iştir. işte siz bu zoru başardınız Onun için Zonguldak'ın ve Türkiye'nin her yerinde Allah'a hamdolsun liderimiz Recep Tayyip Erdoğan arkasında ve yanında ona destek olarak Türkiye'yi bize getirmeye diz çöktürmeye çalışan şer güçlere karşı dimdik duracağız. Onun için sizler ve ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizin hakkınız ödenmez cenabı hak inşallah bizleri sizlere karşı mahçup etmez. sizlere vermiş olduğumu sözleri sizlere vaat etmiş olduğumuz hizmetleri gelecek nesillerimize yaşatmak adına cenabı Allah Allah bizlere o fırsatı vermeyi nasip etsin inşallah.Zonguldak'ta bir tarih yazdınız. Herkesin çok umut etmediği dönemde sessiz kahramanlar olarak mahallelerimizde köylerimizde sokaklarımızda işyerlerimizde gerçekten bir tarih yazdınız. Bizlerin omuzuna değerli belediye başkanlarımız omuzlarına büyük bir yük yüklediniz.Ülkemize bir bakın etrafımızda kan gölüne dönmüş bir coğrafyanın tam ortasındayız. Bin kilometre öteden gelip  burada racon kesen gayret eden devlet oluşturmaya gayret eden geçmişte yaptıklarını harita üzerinde devletler oluşturduklarını zannedenler bugün de o oluşumları yapabileceklerini zannediyorlar. Allah'ın izniyle 23 haziran seçimlerinde ne kadar eşiniz dostunuz varsa onlardan hatırımız gönlünüz varsa tümüne telefon edeceksiniz, gerekirse gideceğiz burada bayramda gelmiş olan kardeşlerimiz olur da ona ki bayramdan sonra biraz daha kalalım Zonguldak'ta kalıpta İstanbul'da seçime gitmek istemeyenler olursa ki olmalıdır onları da bir otobüslerle İstanbul'a göndereceğiz.Bu seçimler dediğim gibi çok anlamlı çok önemlidir dünya buna bakıyor. Biz de bunu başarmak zorundayız cenabı Allah şimdiden gelecek olan bayramımızı mübarek eylesin, Allah zeval vermesin çoluk çocuğumuza beraber hayırlı bir ömür sürmeyi nasip etsin."Konuşmaların ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.İftardan sonra ise partiler milletvekili ve belediye başkanları  resim çektirdiler.
(Haber-Ercan Demir)