Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.
Belediye Başkanı Kamil Altun ve ilçe Başkanı Sedat Demirci vatandaşlara, "Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdik size, ikinci turda mutlaka sandığa gidelim ve oyumuzu kullanalım. Sandık namustur ve namusumuza sahip çıkalım'" çağrısında bulundular.

AK Parti teşkilatları tarafından vatandaşa  Türkiye yüzyılı konulu broşür ve bayrak dağıttılar.

DEMİRCİ: NASIL OLSA KAZANIR DİYE KİMSE SANDIĞA GİTMEMEZLİK ETMESİN... SANDIK NAMUSUMUZDUR NAMUSUMUZA SAHİP ÇIKACAĞIZ!

AK Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı açıklamada, "28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı 2 tur seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak büyük bir oy farkı ile seçeceğiz. Kilimli Belediye Başkanımız Sayın Kamil Altun ile beraber şu anda vatandaşlarımızı esnafımızı ziyaret ediyoruz, halkımızın içindeyiz. Kazanan mutlaka Kilimli halkı ve türkiye'miz olacak. Biz bu yolda canımızı varımızı her şeyimizi ortaya koydu.Çünkü tek vatanımız ve tek bayrağımız var onu gönderde tutmak için tüm gayretimizi tüm güvümüzle sahadayız. Tüm halkımızı sandığa sahip çıkmaya namusumuza sahip çıkmaya çağırıyoruz.Nasıl olsa kazanırız diyerek sandığa kimse gitmemezlik yapmasın bu sandık bizim Cumhurbaşkanımızın deyimine namusumuzdur. Herkes namusuna sahip çıksın. Ve 28 Mayıs'ta kazanan tekrardan Türk milleti olacaktır Allah'ın izniyle" ifadesini kullandı.

KAMİL ALTUN: HALKIMIZIN 28 MAYIS'TA MUTLAKA SANDIĞA GİDEREK CUMHURBAŞKANIMIZI DESTEKLEMESİNİ TALEP EDİYORUZ..

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da yaptığı konuşmada,"Kilimli halkına çok teşekkür ediyoruz. Cumhur ittifakına büyük destek verdiler. Şimdi önümüzde 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhur ittifakı olarak sayın Cumhurbaşkanımıza 28 Mayıs'ta daha güçlü bir şekilde seçerek yetkiyi tekrar vereceğiz Allah'ın izniyle. Ben şimdiden mutlaka tüm Kilimli vatandaşlarımıza 28 Mayıs Pazar günü sandığa gidip gereğini yapmasını Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olmasını sağlanmasını istiyoruz." dedi.

ALTUN:  PKK'NIN KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEDİĞİNİ HALKIMIZ GÖRÜYOR VE GEREĞİNİ DE YAPACAKTIR

Terör örgütü PKK'nın Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğine dikkat çeken Başkan Kamil Altun, "Vatandaşlarımız her zaman çok bilinçli bir şekilde oy kullanmıştır ve inşallah PKK'nın bu desteğini de görürler.
PKK bir terör örgütüdür PKK'nın bir yere oy vermek için yönlendirmesi çok üzücü bir durum ve  bir faciadır aslında. Hiçbir zaman Türk halkı bunlara fırsat vermediği gibi yine vermeyecektir
Ve gereken cevabı her daim olduğu gibi yine sandıkta verecektir" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz