ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Haliç Kongre Merkezi'nde yaptığı toplantıda 26 ilin adayını açıklamasının ardından Zonguldak'ta gözler 15 Ocak'ta yapılacak olan aday tanıtım toplantısına çevrildi.

 AK PARTİ'NİN ZONGULDAK ADAYI ALAN VEYA ULUPINAR'IN DIŞINDA BİR İSİM Mİ OLACAK?
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı'nın kim olacağının merakla beklendiği bu günlerde, Özcan Ulupınar ve Ömer Selim Alan'ın isimlerinin geçtiği adaylık arenasına bir yeni isim daha eklendi. Zonguldak'ın da yakından tanıdığı bu isim, milletvekilliği görevinde bulundu ve Zonguldak için büyük hizmetler verdi. Eski vekile teklif götüren AK Parti Genel Merkezi, Zonguldak Belediyesi'ni bu isimle kazanacağını düşünüyor.

AK PARTİ GENEL MERKEZİ ZONGULDAK'TA ÇOK DİKKATLİ!
Zonguldak'ta mevcut başkan Ömer Selim Alan ile seçime gidip gidememe konusunda kafasında soru işaretleri olan AK Parti Genel Merkezi, aday belirleme süreci boyunca Zonguldak üzerinde dikkatle durdu. Son günlerde yaptırdığı bir anketten yine tatmin olamayan genel merkez son bir anket daha yaptırmaya başladı. 

ERDOĞAN SADECE 6 MEVCUT BAŞKANLA YOLA DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 ilin sadece birkaçında mevcut belediye başkanlarıyla yola devam etmeye karar verdi. Erdoğan'ın bu kararı, AK Parti kulislerinde "yeni isimler, yeni yüzler mi göreceğiz?" sorularını yankılandırdı. 

Kaynak: Haber Merkezi