KİLİMLİ'DE AK PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ..


Kilimli AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından vefa yemeği düzenlendi. Gönlü Ferah düğün salonunda gerçekleştirilen Vefa yemeğine AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti eski milletvekili Polat, Türkmen, AK Parti eski Zonguldak Milletvekili ve Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar,
Kilimli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Kamil Altun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Gelik Belediye Başkan Adayı Hikmet Bektaş, AK Parti Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Yunus Lütfi Çoban, Muslu Belediye başkan Adayı Şener Aydın, Kilimli AK Parti İlçe Başkanı Uğur Recepketjüda ile birlikte Kilimli ilçe genelinde AK Parti teşkilatlarınım ana kademesi kadın ve gençlik kollarında bugüne kadar görev almış tüm eski ve yeni yöneticiler ve partililer katıldı.

MUAMMER AVCI: RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN


AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı yaptığı konuşmada vefa yemeği ve yemeğimizi Kilimli'de teşkilatımıza bir beraberiz. Kilimli ilçe başkanlığımızın düzenlediği vefa yemeği de teşkilatımız ile bir araya geldik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi. 

POLAT TÜRKMEN: ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

AK Parti eski Zonguldak eski Milletvekili Polat Türkmen yerel seçimlere Ak Parti olarak yeniden damga vuracaklarını söyledi. Türkmen "Çok çalışacağız ve seçimleri kazanacağız" dedi

ÖZCAN ULUPINAR: DEVREK'TE VE TÜM BÖLGELERDE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

AK Parti eski milletvekili ve Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar da yaptığı konuşmada Devrek'te ve tüm seçim bölgelerinde seçimleri kesinlikle kazanacaklarını ifade etti

MUSTAFA ÇAĞLAYAN: BİR VE BERABERİZ

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'da, "Kilimli'mize büyük bir coşkuyla düzenlenen programa tüm teşkilatımızla katılarak bir araya geldik. Ana kadememizin, gençlik kollarımızın, kadın kollarımızın eski yeni demeden bir ve beraberliği bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

UĞUR RECEPKETHÜDA: SEÇİMLERDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ BAŞARILI OLACAĞIZ

AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Uğur Recep Kehüda'da katılanlara Hoş geldiniz diyerek yerel seçimlerde ilçe ve beldelerde başarılı olacaklarını ve AK Parti bayrağını dalgalandıracaklarını söyledi.

KAMİL ALTUN: HİZMETLERİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DAHA FAZLASIYLA DEVAM EDECEĞİZ

Kilimli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Kamil Altun yaptığı konuşmada yerel seçimlerde başarılı olarak hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi .

Kaynak: Ercan Demir