AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Öğretmenevinde, ‘Teşkilat Akademisi Mahalle Zonguldak’ adı altında eğitim semineri düzenledi.

Öğretmenevinde ki seminere, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar ve  Ahmet Çolakoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, İlçe başkanları, belediye başkanları, köy ve mahalle başkanları katıldı. 

‘2023 yılında bu zafere ulaşacağız’

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Bugün teşkilat akademisi olarak köy ve mahalle başkanları toplantısına hoşgeldiniz. Çok kıymetli bir insan var. Mustafa Ataş var. Bu işin mutfağından gelen biri var. İstanbul İl ve Mahalle anlamında çok değerli çalışmalar yaptı. Bizim için örnek biri. Bu dava için gece gündüz çalışmalıyız. Mustafa Taş Başkanımı ilimizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Bizler partimizin kuruluşundan bugüne kadar Türkiye’de yapılamaz diyeni yapan AK kadrolarız. 2023 yılında başarılı olmak zorundayız. Partimizin nerelerden nerelere geldiğini görüyoruz. Daha çok çalışmalı sımsıkı durmalıyız. 2023 yılında liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ı yeniden daha yüksek oyla yeniden orada oturtmalıyız. Cumhurbaşkanımız nasıl çalışıyorsa bizde o kadar çalışmalıyız.  Onların yapacağı çalışmalar bizi zafere taşıyacaktır. Ulaşılmadık kapı bırakmayacağız. İnşallah 2033 yılında daha yüksek bir oy alacağız. Mahalle teşkilatlarına köy temsilcilerine milletvekillerine ve belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz.2023 yılında bu zafere ulaşacağız”dedi.

Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın gönderdiği, ‘Bu hikayenin kahramanı sensin’ adında mesajı sinevizyonda gösterildi. 

Program kapsamında Teşkilatçılık konusunda Mustafa Ataş, Etkili İletişim konusunda Hakan Turgut, Siyasal İletişim ve Yeni Medya konusunda Zafer Şahin ve Motivasyon Eğitimi Şaban Kızıldağ verdi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi