ÖZEL HABER

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından ülke genelinde Zonguldak başta olmak üzere ağır yenilgi alan AK Parti'nin moral bozukluğu ve güç kaybı, Zonguldak Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına da yansıdı. 

Zonguldak Valiliği'nin bayramın ilk günü Polisevi'nde organize ettiği bayramlaşma programına AK Parti'nin soğuk rüzgarları damga vurdu. Geçtiğimiz bayramların tümünde ilk sıralarda yer alan AK Parti heyetinin bu bayramda moral bozukluğuyla protokolde eksik bir şekilde yer alması yoğun tepkiye neden oldu. "Samimiyetiniz sadece seçim göstergesi miydi?" sorularına neden olan AK Parti'nin alışılagelmemiş tavrı, bayramlaşmaya katılan protokol üyeleri tarafından kısa sürede fark edildi.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) heyetin bir kez daha güler yüzle katıldığı bayramlaşma programında, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın programa geç katılması da dikkatlerden kaçmadı. Çağlayan, ziyarette yaklaşık 15 dakika durduktan hemen sonra gözlerden kayboldu.

Programda dikkat çeken bir önemli detay ise, geçtiğimiz bayramlar AK Parti ve CHP'li milletvekillerine, Zonguldak Belediye Başkanı'na kürsüde verilen konuşma hakkının bu programda verilmemesi oldu. 

Her bayram programının ardından Şehitler ve Gaziler Derneği, Huzurevi gibi toplumsal dernek ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan AK Partili heyetin bu bayramda ziyaretleri iptal etmesi soğuk esen rüzgarın yönünü belli etti. 

Ayrıca, AK Parti'de yaşanan büyük kırılmanın önüne geçilemeyeceği ve moral bozukluklarıyla birlikte doğacak görüş ayrılıklarının devam edeceği iddia edildi.

Kaynak: Haber Merkezi