14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'den milletvekili seçilen Muammer Avcı Ahmet Çolakoğlu ve Saffet Bozkurt il seçim kurulu başkanı Müjdan Demiröz'den mazbatalarını aldılar.

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Muammer Avcı Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu, mazbatalarını imza karşılığında teslim aldılar.

Mazbata alımına AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan, ilçe başkanları, belediye başkanları il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri Belediye Meclis ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda farklı topluluğu katıldı.

AVCI: ZONGULDAK KAZANDI MİLLETİMİZ KAZANDI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, "Tabii ben öncelikle 40 yılı aşkın bir süredir ailecek tanışık olduğum,  aynı ideal birliktelerine sahip olduğum aynı davaya inandığım kıymetli büyüğüm saygıdeğer genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve genel merkez teşkilatımıza bizi Zonguldak'ımıza vekil olarak görevlendirdiği için aday gösterdikleri için teşekkür etmek istiyorum.
Ve aynı zamanda seçim kampanyası süresince gerek il başkanımız, il teşkilatlarımız gerek ilçe teşkilatlarımız mahalle teşkilatlarımız teşkilatımızın tüm kademesinde yer alan Sayın üyelerimize tüm kardeşlerimize ve kapı kapı gezerek çalınmadık kapı bırakmayan tüm Ak partimize gönül vermiş kardeşlerime burada huzurlarınıza teşekkür ediyorum. AUrıca seçim günü seçim sandık başında görev yapan ve sandığa sahip çıkan sandık görevlisi kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Malumunuz şu anda 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimimiz %88 katılımla yani olağanüstü bir katılımla dünyada emsal olmayan bir katılımla milletimizin iradesi gayet uygun şekilde tecelli etmiştir ve seçimler gayet huzurlu ve sükunet içerisinde geçti. Bu anlamda asil ve Aziz Türk halkımıza Türk milletimize teşekkür ediyorum.
Tabii bu seçimi bir kazananı var 1. tur seçimlerde Zonguldak kazandı, Türkiye kazandı, 85 milyon aziz ve asil Türk vatandaşlarımız kazandı. Bu seçimden Öncelikle Zonguldak'ımıza zonguldaklılarımıza ülkemize milletimize hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz"dedi.


BOZKURT: 28'İNDE SEÇİM ZAFERİMİZ ALLAH'IN İZNİYLE TAÇLANACAK


AK Parti Zonguldak milletvekili Saffet Bozkurt, "Çok heyecanlıyız bugün biliyorsun 2,5 yıl Ereğli'de İlçe başkanlığı süreci yaşadık akabinde. Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezimizi takdir ile milletvekili aday olarak gösterildim.  14 Mayıs'a kadar olan süreçte çok yoğun bir çalışma temposu yaşadık
Gerek İlçe başkanlığı döneminde gerek adaylığım süresince Ben buradan tüm teşkilat mensuplarımıza aileme ve tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum gerçekten. Bu süreçte bizlere sahip çıktılar bunun da farkındayız. İnşallah 28 Mayıs sürecinde de Sayın Cumhurbaşkanımızı balkon konuşması yapacak ve bu seçim zaferimiz daha da taçlanacaktır. İnşallah ondan sonraki aşamada da bölgemize Ereğli'mize Alaplı'mızza tüm Zonguldak'ımıza bütün vekillerimiz ile beraber inşallah en güzel hizmetleri vereceğiz bundan kimsenin kuşkusu olmasın"dedi.


ÇOLAKOĞLU: 28 DÖNEMDE DE HİZMET YAPMAK NASİP OLDU. CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM


AK Parti Zonguldak milletvekili Ahmet Çolakoğlu yaptığı konuşmada, "Bize de teveccüh gösteren tüm Zonguldak halkımıza ben teşekkür ediyorum.Seçim boyunca gerçekten bizler özverili bir şekilde çok yoğun bir şekilde çalışan ilk teşkilatlarımıza ,ilçe teşkilatlarımıza,i lçe başkanlarımıza, Kadın kollarımıza , gençlik kollarımıza ,Mahalle başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza gösterdikleri bu fedakarlıklardan dolayı tekrar onlara bir teşekkür etmek istiyorum. Bununla beraber halkımız o gün sandıklara gitti oy kullandı ve AK Parti yine Zonguldak'ta 1.oldu. Bununla beraber  İnşallah 28 Mayıs'ta da aynı şekilde finale ulaşacağımızdan eminiz.
Tabii bizlere 27. dönem milletvekilliği nasip oldu bununla beraber 28.dönem tekrar milletvekili listelerine yazan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilat başkanımız Erkan Kandemir'e ve  genel merkeze teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Bizler AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar bütün milletvekillerimiz kesinlikle hiçbir zorluğa bakmadan halkımızda hizmet yaptıkv Ve bugün de inşallah 28. döneminde de hem Muammer Avcı vekilimiz, hem Saffet Bozkurt vekilimiz ile beraber hizmet yapmak nasip oldu. Bizler Zonguldak'ımız için ülkemiz için mecliste elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Biz Türkiye yüzünden İnşallah taşıyacağız 
Başımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece durmak yok yola devam diyeceğiz. Doğru adam doğru zaman Recep Tayyip Erdoğan inşallah 28 Mayıs'ta da halkımız gerekeni sandıkta  yapacaktır" dedi.


ÇAĞLAYAN: SEVDAMIZ 67 HEDEFİMİZ %67

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'da, "Bugün tüm milletvekillerimiz yüksek seçim kurulunda mazbatalarını aldı temsilde Adalet gerçekleşti ve istikrar için çalışmalarımıza kaldığımız yerden durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Önemli olan benim için Zonguldak'tır.  Bugün biliyorsunuz diğer milletvekili seçimlerinde adliyenin önünde fotoğraf çektirildi artık bugün önünde çok güzel bir şekilde aile fotoğrafı verebileceğimiz hizmetlerimizin tam da içerisinde fotoğraf çektiriyoruz Zonguldak yIsında fotoğraf çektiriyoruz..
28Mayıs'ta bir seçimimiz daha var yönetimde istikrar için bizler var gücümüzle çalışacağız
Zonguldak'ta birleşmek ve bütünleşmek istiyoruz. Zonguldak şemsiyesin de kenetlenmek istiyoruz  Bu yüzden de şehrimiz 67, sevdamız 67, hedefimizin de %67 olduğunu belirtiyorum Bunun için de var gücümüzle Zonguldak artık kuzey'in parlayan yıldızdır
Bu yıldızın daha da parlayabilmesi için milletvekillerimizi elimizden geldiğince tüm çalışmalarımızı halkımız için milletimiz için yapacağız.
Bugüne kadar bu çalışmamıza emek veren herkese şükranlarımız sunuyor ve teşekkür ediyorum"dedi

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da vekilleri kutlayarak "Hayırlı olsun" dedi"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz