Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas, merhum Erkan Gülen'in ailesi tarafından yapılan hayır bağışıyla ilgili duygularını paylaştı. Albay, derneklerine bağışlanan akülü tekerlekli sandalyenin Elvanpazarcık Beldesi'nde yaşayan Ziya kardeşlerine teslim edildiğini bildirdi. Ziya'nın eskimiş sandalyesi bir süredir dernek tarafından tamir edilerek kullanılmaktaydı, ancak Erkan Gülen'in ailesinin hediye ettiği yeni sandalye ile Ziya artık daha rahat hareket edebilecek.

Albas, yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Merhum Erkan Gülen'e Allah'tan rahmet diliyor, ailesine Ziya kardeşimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum." Ayrıca, teslimat sürecinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, malzeme nakliyesine destek veren Zekai Gök ve Selçuk Akbaş'a da teşekkür etti.

Ayrıca, Elvanpazarcık Beldesi Belediye Başkanı Sayın Ümit Uzun'a da teslimat sürecindeki katkılarından dolayı özel bir teşekkür ilettiğini belirtti.

Bu anlamlı hediye sayesinde Ziya'nın yaşam kalitesinin artacağını ve onun günlük yaşamında daha rahat hareket edebileceğini belirten Albas, toplumun birlik ve dayanışma ruhunun önemini bir kez daha vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ