Alaplı Adliyesi tarafından düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının startı Zonguldaklı olan ünlü futbolcu Ergün Penbe’nin vuruşuyla başlayacak.
Kurumlar arası birlik ve beraberliği pekiştirmek adına Alaplı Adliyesi tarafından Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Günay’ın girişimleriyle düzenlenen halı saha futbol turnuvası önümüzdeki pazartesi günü yapılacak olan gösteri maçıyla start alacak. 12 takımın katıldığı turnuva 3 Haziran 2024 pazartesi günü başlayacak ve 26 Temmuz 2024 günü yapılacak olan final maçıyla son bulacak.

Turnuvanın komite başkanı olan Adliye personeli Vahit Durgut konuyla ilgili şunları söyledi;

“Alaplı adliyesi olarak kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği daha da birleştirmek adına Cumhuriyet Başsavcımızında girişimleriyle böyle bir organizasyonu yapmaya karar verdik.

Turnuvamızın açılışını Zonguldaklı ünlü futbolcumuz Ergün Penbe yapacak. Tüm Alaplı ve bölge halkını turnuvaları izlemeye davet ediyoruz. Maçlar Kuzenler Halı Sahası’ında her akşam 18.’00’dan sonra Cuma ve hafta sonları hariç oynanacaktır. Her akşam toplam da 3 maç oynatacağız. Turnuvaya katılım sağlayan takımlar ise; Kaymakamlık, Belediye, Adliye, Meslek Yüksek Okulu, Müftülük, Alaplı Kent Konseyi, Ziraat Bankası, Avukatlar, İlçe Milli Eğitim, Emniyet, Orman İşletme, İlçe Sağlık olmak üzere toplam 12 takımdan oluşmaktadır. Tüm takımlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.”dedi.
 Takım sorumlarının katılımıyla yapılan kura çekimlerinin ardından, maç saatleri ve fikstür belirlendi.

Milyoncu Ferdi'den müthiş performans: Bandoya oyun havası çaldırdı Milyoncu Ferdi'den müthiş performans: Bandoya oyun havası çaldırdı

Muhabir: Ercan Aygün