CHP 23 ve 24 dönem milletvekili CHP Milletvekili aday adayı Ali İhsan Köktürk CHP Zonguldak İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendiren CHP milletvekili aday adayı Ali İhsan Köktürk millet ittifakının amaçları hakkında bilgi verdi.
Köktürk "Ülkenin yeniden refaha kavuşması için çalışacağız" dedi
CHP Milletvekili Aday Adayı Ali İhsan Köktürk: "Bizler kindar değiliz. Emeklinin, işçinin ve bütün yurttaşlarımıza fatura kesmeden kucaklayacağız. Bende bu amaçla emeğin başkenti Zonguldak'tan yeniden  Milletvekili Aday Adayı oldum" dedi
Köktürk: "14 Mayıs’ta Türkiye kırılma noktalarından birini yaşayacak. Son derece önemli bir seçime giriyoruz. Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde 6 Parti bir araya geldi. Bu ülkenin yeniden huzuru, emeğe saygıyı, eşitliği, hak, hukuk ve adaleti bir araya getirmek için 6 Parti bir araya geldi. Geçmişte ki olumsuzlukları anlattık, bizler kindar değiliz. Emeklinin, işçinin ve bütün yurttaşlarımıza fatura kesmeden kucaklayacağız. Bende bu amaçla emeğin başkenti Zonguldak'tan yeniden  Milletvekili Aday Adayı oldum ve İl örgütümüze nezaket ziyaretinde bulundum. Hepimizin tek bir amacı var, 14 Mayıs’ta Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve Türkiyemizi o güzel günlerine geri getirmek" dedi.

(Haber: Neriman Dengiz)

Editör: Haber Merkezi