Makine Mühendisi Odası'nda düzenlenen genel kurula katılım yoğun oldu.
Tek liste olarak gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkanı Ali Topaloğlu güven tazeledi.
Ali Topaloğlu ve yeni yönetimi 2 yıllığına tekrar görev yapacaklar.

YÖNETİM KURULU;
Ali Topaloğlu, Ateş Türeli, Osman Bekaroğlu, Şeyda Kaya,  Emin Çakmak, Sinan Küçükkaya, Yaşar Karagöz. 
DENETİM KURULU 
Metin Genç, Bahattin Arı, Ahmet Öztürk.

TOPALOĞLU ZONGULDAK TÜRKİYE'NİN EN PAHALI KENTİDİR

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak şube Başkanlığı'na yeniden seçilen Ali Topaloğlu yaptığı açıklamada Zonguldak'ın Türkiye'nin en pahalı kenti olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Şubemizin 16. kongresini yapıyoruz. Yarın 29 Ekim Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacağız. Öncelikle Cumhuriyetin 100. Yılı hepimize kutlu olsun.
Evrensel kabul edilmiş tüketici haklarının en başında temel gereksinimlerin karşılanması ve barınma hakkıdır. Cumhuriyetin 100. Yılında insanlarımız çocuklarımız temel gereksinimlerini karşılayamıyor. Sağlıklı beslenemiyor. Çocuklar okula nerdeyse aç gidiyor. Ne yazık ki bu Cumhuriyet çocuklara okullarda beslenme sağlayamıyor. Barınma sorunu ülkenin en temel sorunu haline gelmiş . Bu ülkede çalışanların %70 asgari ücretle çalıştığı bu süreçte  Asgari ücret artık kiraya bile yetmiyor. Gençlerimiz de intihar olayları hızla artmış, Genç nüfus bir şekilde ülkeyi terk etmektedir.
Ülkede bir avuç azınlık ülke kaynaklarını hoyratça harcamakta üzülerek belirtmek gerekir ki iktidar  zengini daha zengin etmek için çalışmaktadır.
Ülkenin büyüdüğü Milli gelirin arttığı iktidar tarafından söylenmektedir. Ülke kalkınırken Milli gelir artıkça biz yoksullaşıyoruz. bugünün özeti bu
Bu durumu düzelmek için biz Tüketici Örgütü olarak tüm gücümüzle kamuoyu yaratmak  için çaba göstereceğiz.
Kentimizde, ülkede yaşanan kötü yönetimin etkisi altındadır. Zonguldak merkez köy kente dönüşmüştür. Buna rağmen Türkiye'nin en pahalı kentidir. Su, ulaşım , gıda fiyatları astronomik düzeye ulaşmıştır. Çevre kirliliği had safa da ulaşım ve park sorunu vatandaşı canından bezdirmiştir
Biz, Tüketici örgütü olarak üzerimize düşen sorumluluğu diğer demokratik kitle örgütleri ile dayanışarak yerine getireceğiz"

Kaynak: Ercan Demir