ÖZEL HABER

19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, basında yer alan,"CHP milletvekili Eylem Ertuğrul'dan sürpriz ziyaret.Ali Uzun CHP'den mi? " aday olacak şeklinde habere ilişkin açıklama yaptı.Zonguldak başta olmak üzere,Bartın ve Karabük'ten yeni seçilen milletvekillerine ziyarette bulunduğunu açıklayan Uzun, dedikoduyla haber yapılmasının yanlış olduğunu söyledi.

"BASIN KENDİ ARASINDA BAŞKAN ADAYI ÇIKARSIN"

Ali Uzun,Yeni Adım'a yaptığı açıklamada,"Zonguldak'ın tüm milletvekillerini ziyaret ettim ve diyaloğum da çok iyidir.Eylem Ertuğrul beni değil kendisine hayırlı olsun ziyaretinde ben bulundum.Diğer ziyaretlerin fotoğrafı kullanılmamış ve sadece Eylem Ertuğrul'u ziyaret etmiş gibi algı oluşturulmaya çalışılmış.Benim hangi partide olacağıma basın değil vatandaşlar karar verir.Ben görevden kaçmam. Zonguldaklı beni nerede görmek isterse ben orada olurum.Bugün anket yapılsa Ali Uzun ismi birinci çıkar.Zonguldak'ın bu kadar sorunu var.Madem basın her şeyi iyi biliyor kendi aralarından Zonguldak Belediye Başkan adayı çıkarsın.Artık dedikoduyla haber yapılmamalı"dedi.

"MEHMET HABERAL SAYGIN BİR BİLİM ADAMIDIR"

Prof.Dr.Mehmet Haberal'ın dünya çapında tanınmış ve sevilen bilim adamı olduğunu vurgulayan 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun,"Sayın Mehmet Haberal'ı sever ve sayarım.Kendisinin emeği çoktur.Haberal ailesi ile aramda hiç bir sorunum yoktur.Farklı algı oluşturulmaya çalışılması da hoş değildir.Yeğenim Murat Uzun'u farklı konuların içerisine çekmekte yanlıştır.Haberal ailesinin ülkeye önemli katkıları olmuştur.Basın kentin sorunlarını çözmek için gayret sarf etsin.İnsanları bir birine düşürmek Zonguldak'ın menfaatine olmayacaktır."dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz