Türkiye Değişim Partisi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ''Zonguldak'ta hak arama mücadelesi vermek önemlidir. Biz istiyoruz ki üretimi destekleyelim. Alın terinin ve emeğinde hakkını verelim. Biz istiyoruz ki Türkiye'nin her noktasında üretim artsın. Alın teri hakkını alsın''dedi.

Sarıgül, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına katılmak için Zonguldak'a geldi. Genel Başkan Sarıgül, işçilerle beraber yürüyerek törene katıldı. Törenin ardından Sarıgül vatanlaşlarla buluştu. Vatandaşlar Sarıgül'e yoğun ilgi gösterdi. Sarıgül vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Zonguldak ziyaretini değerlendiren Türkiye Değişim Partisi Genel başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben Zonguldak'ta emeğin basşkentinde alınterinin başkentinde bulunmaktan son derece mutluyum. Zonguldak'ta çoluğunun çocuğunun rıskını kazanmak için Km'lerce yerin dibinde alın teriyle geçinen binlerce madenci var. O madencileri bir kez daha selamlıyorum. O madenin altında göçükte kalan şehit olan madencilerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Zonguldak Bülent Ecevitle birlikte Türkiye'nin gündemine geldi. Zonguldak ne ezen ne ezilen hakça düzen diyenlerin memlektidir. Zonguldak'ta hak arama mücadelesi vermek önemlidir. Biz istiyoruz ki üretimi destekleyelim. Alın terinin ve emeğinde hakkını verelim. Biz istiyoruz ki Türkiye'nin her noktasında üretim artsın. Alın teri hakkını alsın''dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi