Görevi devraldıktan sonra belediye önünde yüzlerce sayıda halka hitap eden belediye başkanı Altuğ Dökmeci Kozlu’da  unutulan sosyal belediyeciliğin nasıl olduğunu göstermek için yola çıktıklarını ifade etti.

Konuşmasında Kozlu Belediyesi personeline seslenen Dökmeci, “onlarla beraber çalışmaya devam edeceğim rahat olsunlar“  Mesajı verdi.

Altuğ Dökmeci,  yoğun seçim çalışması sonucunda başarıya ulaştıklarını belirterek şunları ifade etti:

"KAZANACAĞIM BELLİYDİ!"

“Hepiniz hoş geldiniz. Ayaklarınıza sağlık. Yorucu, stresli bir sürü şey yaşadık değil mi hep beraber? Evet, Gergin, Dedikodular içinde Birçok şey yaşadık. Üzüldük. Strese girdik. kazanacağım nereden belliydi biliyor musunuz? Evlada sahip çıkacağız diyen güzel Kozlu halkından belliydi. Şimdi teşekkür etmeden geçemeyeceğimiz birçok insan var. Öncelikle değerli eşim, annem, oğlum, sayın vekillerim, genel başkan yardımcım ilçe başkanımız sayın Merve Arslan, abilerim, ablam, sizler, hep beraber bu yola çıktık. Hep beraber sonuna kadar geldik. Mutlu muyum? Gururlu muyum? Evet. Hep beraber yol yürümeye devam ediyor muyuz? Evet. Allah sizden razı olsun. Birçoğunuzla buluşmuşumdur. Yolda sokakta denk gelmişimdir. Kahveye gelmişimdir. Broşür vermişimdir. Yağmurun altında şemsiyenin altında durmuşuzdur. Hepinize dediğim tek bir şey var. Allah beni utandırmasın. Amin. Ben hala aynı yerde duruyorum. Allah diyorum beni utandırmasın. Allah güvenen insanları da utandırmasın. Hep beraber bu yolu güzelcene yürüyelim inşallah. Şimdi kiminizden denk geldiğimiz gibi kiminizden toplantılarda söylediğim gibi ben her zaman şunu söyledim. Ben bir şeyler yapmak istiyorum güzel bir şeyler yapmak istiyorum. Ama benim yapmayacağımla alakalı birçok şey söyleniyor dedim. Yanımda benim danışman arkadaş vardı. Artık ezberlemişti bu lafı. Gerçekten benim yapmayı düşünmediğim, bazı şeyler hala yapılacakmış gibi anlatılıyor. 

"ARTIK. BENİM 2 AİLEM VAR. BİRİ ÇEKİRDEK AİLEM, DİĞERİ  KOZLU. BELEDİYE PERSONELİ"

Benim iki tane ailem var. Bir tanesi çekirdek ailem. bir taneside belediyenin içinde olan meslektaşlarım, arkadaşlarım beraber çalışma arkadaşlarım. Onlar da benim ailem. Hiç kimse korkmasın, hiç kimse çekinmesin. Biz yola beraber yürüyeceğiz. 2.5 aydır anlatıyorum. Arkadaş ben personelimle beraber yol yürüyeceğim diyorum. Yok yürümeyeceğiz diyorlar. Ya yürüyeceğim diyorum. Yok yürümeyecek diyorlar.  Size söz veriyorum ya. Ben arkadaşlarımla beraber yol yürümeye devam edeceğim rahat olun. 

"HENÜZ DEFTERİ VE KİTABI AÇMADIK"

Şimdi gelelim daha ciddi konulara. Daha defteri açmadık. Kitaba bakmadık. Bakalım ne olmuş? Ne gitmiş? 
Hiç merak etmeyin. Ben olduğum gibi bir adamım. Herkes ekmeğinin derdinde. Başka kimsenin başka bir derdi yok. Memleket olmuş zaten. Neyse söylemeyeyim. 

"KOZLU’DA UNUTULAN BELEDİYECİLİĞİN NASIL OLDUĞUNU GÖSTERMEK  İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Tekrar söylüyorum. Herkesin ayaklarına sağlık. Hepinize teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi nasıl olduğunu, sosyal belediyeciliğin nasıl olduğunu Kozlu'da unutulan belediyeciliğin nasıl olduğunu göstermek için yola çıktık. Inşallah hep beraber de göstereceğiz. Hakkınızı helal edin. Ne zaman isterseniz buyurun. Kendinize iyi bakın diyorum“

Muhabir: Ercan Demir